MONITOR COMPOZITIA CORPULUI Tanita BC-730 PINK
Cod : 5429
În stoc :
Compară
Producator : TANITA
1 672 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Cîntar analizator compoziției corporale Tanita BC-730 este un dispozitiv de măsurare extrem de precis care ajută la determinarea unui număr de indicatori importanți ai compoziției corporale.
Caracteristici Tanita BC-730:
Date analizatoare,  opt indicatori ai compoziției corporale: masa musculară, apa, procentul de grăsimea și grăsime viscerală, IMC, vârsta metabolică, calorii zilnic, greutatea totală.
Înregistrarea datelor pentru cinci utilizatori.
Program special conceput pentru copii.

Ce măsoară BC-730?
Greutate, kg
Conținut de grăsime, %
Conținutul de apă, %
Masa musculară, kg
Vârsta metabolică de la 12-99 ani
Masa osoasă, kg
Evaluarea nivelurilor de grăsime viscerală
Metabolizmu bazal (BMR), kcal
Evaluare fizică

Procesul de măsurare:
Pe platformă trebui să stați cu picioarele goale.
Rezultatele măsurătorilor vor apărea pe ecranul panoului de control în 10 secunde!
Restricții privind funcționarea dispozitivului:
Nu utilizați analizorul dacă aveți un dispozitiv medical implantat sau un stimulator cardiac.
Contorul are un mod "numai greutate", care este recomandat pentru femei însărcinate.
Echipamentul nu trebuie expus la apă sau alte lichide. Sub influența picăturilor, funcționarea normală a analizorului poate fi întreruptă.
Producător: Tanita, Japan / Tanita, Japonia.


Descriere brand

Compania japoneză Tanita - lider în producția de cântarelor electronice precise din întreaga lume. Sediul central al companiei este situat în orașul Tokyo. Scopul companiei Tanita este de a ajuta oamenii să conducă un stil de viață sănătos. 

Numele mondial pe care compania a obținut – este rezultatul muncii grele și a tehnologiilor moderne. De asemenea, la cele de mai sus se adăuga design unic și standarde ridicate a calității. 

În ultimii 40-50 de ani, principala activitate a fost producția cîntarelor precise. Ce oferă posibilitatea de a obține astfel de cîntare care permit consumatorului să-și exercite controlul asupra sănătății. Tanita finanțează programe de cercetare care vizează studierea compoziției corpului uman.

Detalii
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Tanita
1 872 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți