- 25%
BOOGIEMAN 20g BUBBLE GUM
Cod : 32752
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
40 lei
53 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii


Supliment sportiv și energizant conține extracte energetice, oferă energie și este recomandat pentru sportivi ce fac sport intensiv. Ingredientele Stimulentului concentrat pre-antrenament îl fac un stimul pre-antrenament extrem de eficient, ideal atât pentru sportivii de forță, cât și pentru cei de rezistență.  

Stimulentul de pre-antrenament BOOGIEMAN beneficiile sale

- formulă complexă și eficientă de stimulare pre-antrenament

- conține taurină și cofeină pentru stimulare înainte de antrenament

- conține, L-citrulină, L-arginină, dilatează vasele de sânge

- conține vitamina B6, vitamina B12

- conține Beta alanina, crește performanța în timpul intervalelor de antrenament de intensitate ridicată

- contribuie la funcționarea normală a mușchilor

- ajută la reducerea oboselii și epuizării

- sub formă de pudră ce se dizolvă rapid

Se administrează porție de produs 20 g (plic ) dizolvată în 300 ml apă, înainte de sport cu 30 de minute.


Producător TREC NUTRITION Polonia

Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

Ingrediente active 20 g;

Beta alanina 5000 mg

Malat de citrulină 5000 mg

L-citrulină 2800 mg

AAKG 3000 mg

- inclusiv L-arginina 1950 mg

Taurină 2000 mg

L-tirozina 1500 mg

Cofeină anhidră 300 mg

Acid alfa lipoic (ALA) 200 mg

L-teanina 200 mg

Panax Gin Seng Extract [rădăcină] (Panax Ginseng) [10% Ginsenozide] 150 mg

Magneziu 125 mg

Extract de Rhodiola rosea [rădăcină] (Rhodiola rosea) [3% Rosavine] 100 mg

Niacina 50 mg

Tiamina 40 mg

Vitamina B6 10 mg

Vitamina B12 (dibencozid) 100 mcg


INGREDIENTE: beta-alanina; malat de citrulină; L-arginina alfa-cetoglutarat; taurină; L-tirozină; agent antiaglomerant - dioxid de silicon; arome; maltodextrine; cofeină anhidră; acid alfa-lipoic (ALA); L-teanina; extract de ginseng coreean [rădăcină] (Panax ginseng) [10% Ginsenozide]; magneziu (săruri de magneziu ale acidului citric; carbonat de magneziu; oxid de magneziu); agenţi de îngroşare - gumă de celuloză, gumă xantan; extract de rădăcină de trandafir [rădăcină] (Rhodiola Rosea) [3% Rosavine]; îndulcitori - sucraloză, ciclamat de sodiu, zaharinat de sodiu; niacină (nicotinamidă); tiamină (clorhidrat de tiamină); vit. B6 (clorhidrat de piridoxină); vit. B12 (5'-deoxiadenozilcobalamină).


  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
49 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți