CAFFEINE 200 PLUS 60 capsule
Cod : 32760
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
183 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Coffeine 200 Plus conține cofeină - alcaloid vegetal care se găsește în cafea, ceai, frunze de ilfin paraguayan (yerba mate) și fructe de guarana. Are efect psihostimulant și stimulant, care este asociat cu menținerea unui nivel ridicat de adrenalină, care îmbunătățește metabolismul energetic în timpul efortului fizic și, datorită efectului său termogenic, este folosit pentru slăbire. Pentru mulți oameni, în special cei care iubesc cafeaua, o ceașcă de cafea care conține aproximativ 80 mg de cofeină сu timpul încetează să mai fie un stimulent. Fiecare porție de Coffeine 200 Plus este o cantitate înaltă de cofeină anhidră 200 mg combinată cu naringenină (care se găsește în extractul de grapefruit) aceasta combinație stopează eliminarea rapidă a cofeinei din sânge, asigurând un efect mai îndelungat.
Cui este recomandat acest produs?
Produsul este recomandat oricui care are nevoie de un impuls stimulent, fie că este în antrenamente sau activitate fizică pe o perioadă de timp, acasă sau la serviciu.

Administrați 1 capsulă pe zi.

Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

Ingrediente active 1 capsulă

Cofeină anhidră 200,00 mg

Extract de grapefruit [98% Naringenin] 50,00 mg

- dintre care Naringenin 49,00 mg.

INGREDIENTE: maltodextrin; cofeină anhidră (28,6%); capsula (gelatină, coloranți - dioxid de titan, oxid și hidroxid de fier); Extract de grapefruit (Citrus paradisi) [98% naringenina] (7,2%); agent antiaglomerant - saruri de magneziu ale acizilor grasi.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
- 16%
56 lei
47 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
42 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
29 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți