- 6%
CROMIUM 90 capsule
Cod : 32762
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
130 lei
138 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Cromul, în ciuda conținutului său minim în corpul uman, îndeplinește funcții foarte importante. Ca o component a GTF - factor de toleranță la glucoză - susține funcțiile insulinei de a reduce nivelul glucozei. Ajutând la stabilizarea nivelului de glucoză, cromul contribuie la
reducerea apetitului și ajută să controlați foamea, care subminează adesea succesul dietelor de slăbire. Experții recunosc din ce în ce mai mult că deficitul de crom alimentar poate fi unul dintre factorii dietetici care contribuie la dezvoltarea diabetului zaharat și a bolilor coronariene.
Principalele caracteristici;
- susține pierderea în greutate
- stabilizează nivelul glucozei
Cui putem recomanda în mod special acest produs?
Cromul este recomandat în special persoanelor cu glicemie instabila care urmeaza diete de slabit, diete bogate în carbohidrați și grăsimi, pe baza de alimente foarte procesate, în special bogate în fosfați (supliment alimentar).

Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă, administrați după masă.


Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

Ingrediente active 1 capsulă; Crom 200,00 mcg (500% *). Ingrediente; maltodextrină; învelișul capsulei (gelatină; culoare - dioxid de titan) agent antiaglomerant - săruri de magneziu ale acizilor grași picolinat de crom (0,4%).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți