- 12%
CITRULLINE SYNERGY 240 g
Cod : 32763
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
464 lei
530 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

CITRULLINE SYNERGY conține citrulină malat, este recomandat sportivilor înainte de efort pentru rezistență. Citrulina Malat este o combinație între aminoacidul l-citrulină și acid malic, se recomandă pentru toți sportivii de forță și rezistență. Cel mai mare avantaj îl reprezintă participarea la susținerea producției de oxid nitric. Acesta poate asigura o circulație sanguină mai bună în organism și o sursă mai mare de nutrienți și oxigen pentru mușchii activi. În același mod, acidul lactic poate fi eliminat din mușchi mai eficient, lucru care poate avea un efect pozitiv asupra performanței. De aceea, sportivii de forță și rezistență, toți iubitorii de sporturi de echipă ar trebui să se concentreze pe aportul de citrulină malat întrucât acidul lactic este produs în special în timp exercițiilor fizice intense. Dar, datorită faptului că ajută la o circulație sanguină mai bună  în organism, are un spectru de utilizare mult mai larg.

CITRULLINE SYNERGY și beneficiile sale

- susține producția de oxid nitric

- poate îmbunătăți fluxul sanguin din organism, precum și performanța

- ideal pentru sportivii de forță și rezistență

Porție  3 g (0,5 lingură) se dezolvă în 300 ml apă, se administrează cu 30 minute înainte de antrenament.

Producător TREC NUTRITION Polonia


Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

Ingrediente active 3 g;

COMPLEX CITRULINĂ [Malat de citrulină, L-citrulină]  2400,00 mg din care L-Citrulină 1854,00 mg.

INGREDIENTE: CITRULLINE COMPLEX [citruline malate; L- citrulină] (80,0%); maltodextrină; agent antiaglomerant – dioxid de silicon; regulator de aciditate – acid citric; arome; îndulcitor - sucraloză; agent de ingrosare – guma de celuloza.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
427 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
475 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
468 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

- 12%
530 lei
464 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți