- 50%
CLENBUREXIN 90 capsule
Cod : 32764
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
269 lei
539 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Clenburexin este arzător de grăsimi care conține un grup de substanțe termogenice, al căror scop este intensificarea proceselor de producere de energie din grăsimi (termogeneză). Acest efect se realizează, în special, prin stimularea hormonilor corespunzători care sunt secretați în timpul antrenamentului. Clenburexin conține aminoacidul tirozină, care este esențial și este un substrat pentru producerea de adrenalină și tiroxină (hormon tiroidian), care măresc procesul termogenic, și cofeina care menține acest proces la un nivel ridicat. Mai conține și extracte naturale din plante bogate în antioxidanți, precum: extract de ceai verde, care conține catechina EGCG, ce blocheaza digestia carbohidraților și grasimilor, extract de cafea verde bogat în acid clorogenic ACG, care limiteaza absorbția zaharurilor și susține termogeneza. Termogeneza este activată și de capsaicină (extract de piper cayenne), piperina (extract de piper negru), gingeroli (extract de ghimbir), care au în plus un efect antiinflamator. Clenburexin este un supliment care susține procesul de slăbire și
are efect stimulativ.

Porția 2 capsule, administrați cu 30 de minute înainte de masă sau de antrenament.


Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

Ingrediente active 2 capsule;

Extract de ceai verde (Camellia sinensis) [55% EGCG]  270,00 mg

- din care EGCG 148,50 mg

L-tirozină  250,00 mg

Extract de Yerba Mate (Ilex paraguariensis) [4:1] 100,00 mg

Cofeină 110,00 mg

Acid pantotenic 100,00 mg

Extract de cafea verde (Coffea robusta) [50% ACG] 90,00 mg 

- din care ACG 45,00 mg

Extract de rădăcină de ghimbir (Zingiber officinale) [5% gingeroli] 60,00 mg

- din care Gingeroli 3,00 mg

Extract de piper Cayenne (Capsicum annum) [2% capsaicină] 50,00 mg

- din care capsaicina 1,00 mg

Extract de piper negru (Piper nigrum) [95% piperina] 6,00 mg

- din care Piperine 5,70 mg

INGREDIENTE: extract de ceai verde (Camelia sinensis) [55% EGCG]; L-tirozină; învelișul capsulei (gelatină; coloranți – dioxid de titan, oxizi și hidroxizi de fier, azorubină); extract de yerba mate (Ilex paraguariensis) [4:1]; cofeină anhidră; acid pantotenic (D-pantotenat de calciu); extract de cafea verde (Coffea robusta) [50% ACG]; extract de rădăcină de ghimbir (Zingiber officinale) [5% gingeroli]; extract de ardei cayenne (Capsicum annum) [2% capsaicin]; extract de piper negru (Piper nigrum) [piperină 95%]; maltodextrine; agent antiaglomerant – săruri de magneziu ale acizilor grași; amidon de orez.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
255 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

- 50%
539 lei
269 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți