- 8%
COENZYME Q10 90 capsule
Cod : 32767
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
288 lei
313 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Coenzima Q10 este unul dintre cei mai puternici antioxidanți, iar consumul său regulat ajută la reducerea activității radicalilor liberi, care pot deteriora și chiar distruge celulele corpului. O cantitate suficientă de Q10 este foarte importantă pentru menținerea întregului corp în formă bună. În forma sa naturală, se găsește în centrii energetici ai mitocondriilor celulilor. Este util ca supliment al alimentației zilnice sportivilor profesioniști, și ca element de sprijin zilnic pentru funcționarea organismului pentru persoane de orice vîrstă.
Principalele caracteristici;
- sprijină buna funcționare a inimii
- îmbunătățește aspectul pielii

- este un antioxidant puternic
Cui putem recomanda în mod special acest produs?
Coenzima Q10 este recomandată pentru persoanele cărora le pasă de corpul lor și doresc să reducă fenomenul de îmbătrânire accelerată a corpului, inclusiv a pielii („anti-îmbătrânire”).

Se administreză una capsulă pe zi după masă.

Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

Ingrediente active 2 capsule

Coenzima Q10  60,00 mg

INGREDIENTE: maltodextrină; învelișul capsulei (gelatină; culoare – dioxid de titan); coenzima Q10 (6,0%); agent antiaglomerant – săruri de magneziu ale acizilor grași.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Z-konzept
- 13%
307 lei
266 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 7%
287 lei
268 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

- 8%
313 lei
288 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți