- 9%
COLLAGEN 4 RUNNERS 90 capsule
Cod : 32768
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
239 lei
262 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Colagen 4 Runners - produs ce conține componente de sprijin pentru cei care sunt predispuși la traume în timpul antrenamentului. Produsul conține principala proteină din sistemul osos - colagen - în formă hidrolizată ușor digerabilă. Important  să ne amintim că colagenul se găsește nu numai în oase, dar și în articulații, fascie și ligamente, adică în structuri care sunt deosebit de suprasolicitați atunci când facem sport de anduranță. Colagen 4 Runners nu numai că reaprovizionează depozitează colagen, dar și stimulează organismul să producă această proteină, furnizându-i vitamina C, atât de necesară în acest proces. Compoziția Collagen 4 Runners include acid hialuronic, care îmbunătățește perfect proprietățile de absorbție a șocurilor ale lichidului sinovial.
Cui recomandăm acest produs?
Persoanelor implicate în sporturi de anduranță (din cauza stresului crescut asupra articulațiilor). Produsul este recomandat și persoanelor în vîrstă și tuturor celor care sufera de disconfort articular în timpul mișcării.

Se recomandă; 2 capsule de două ori pe zi de preferință imediat după masăDescriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

Ingrediente active 2 capsule

Hidrolizat de colagen 1200,00 mg

Acid hialuronic 50,00 mg

Vitamina C 40,00 mg

INGREDIENTE: colagen hidrolizat (76,4%); învelișul capsulei (gelatină; coloranți – dioxid de titan, oxizi și hidroxizi de fier); hialuronat de sodiu (3,5%); vitamina C (acid L-ascorbic) (2,5%); agent antiaglomerant – săruri de magneziu ale acizilor grași.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
334 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți