- 25%
L-CARNITINE 3000 SPORT 100 ml
Cod : 32782
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
27 lei
36 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

L-carnitina 3000 este supliment sportiv care conține 3000 mg de L-carnitină în formă lichidă. Carnitină are un rol important în procesele metabolice, rolul său este de a furniza acizi grași în mitocondrii pentru energie ce la rîndul său sporește arderea de grăsimi și este benefic pentru sistemul cardiovascular, performanţă şi regenerare. Previne formarea acidului lactic şi ameliorează oboseala organismului.

Doza zilnică recomandată este de 100 ml înainte de sport.

Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

Doza zilnică recomandată este de 100 ml înainte de sport. Ingrediente active 100 ml; L-carnitină 3000 mg.

INGREDIENTE; apă; L-carnitină (3%); regulatori de aciditate - acid citric, citrați de sodiu; îndulcitori - acesulfam K, sucraloză; conservanți - sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; arome.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
679 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 30%
587 lei
412 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
598 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți