MINERAL COMPLEX 90 capsule
Cod : 32789
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
277 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Complex de minerale esențiale pentru suplimentarea adăugătoare în raționul zilnic. Este recomandat pentru întărirea sistemului imunitar, reduce oboseala și epuizare, benefic pentru țăsutul osos mușchi și dinți. Acest complex conține cupru, magneziu, iod, care contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat și ajută la buna funcționare a sistemului nervos. 

În plus, seleniul, fierul, zinc pentru a susține imunitatea, calciul pentru a susține buna funcționare a mușchilor. MINERAL COMPLEX este un preparat conceput pentru persoanele care au adesea probleme cu deficitul de minerale.

Se recomandă una capsulă de două ori pe zi, dimineața și seară după masă.

Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

Ingrediente active 2 capsule;

Calciu 200,00 mg

Magnezium 80,00 mg

Fier 7,00 mg

Zinc 5,00 mg

Mangan 0,90 mg

Cupru 0,50 mg

Iod 75,00 µg

Selenium 27,50 µg

Molibden 25,00 µg

Crom 20 µg.

Ingrediente; [săruri de calciu ale acidului ortofosforic; maltodextrină; oxid de magneziu; carbonat de magneziu; fumarat de fier (II); oxid de zinc; sulfat de mangan; citrat de cupru (II); Iodură de potasiu; clorură de crom (III); molibdat de sodiu; selenat de sodiu (IV)]; învelișul capsulei (gelatină; culoare: dioxid de titan); agent antiaglomerant: saruri de magneziu ale acizilor grasi.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
302 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți