MULTIPACK 60 capsule
Cod : 32790
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
199 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Multipack conține un complex de vitamine și minerale, îmbogățit cu extracte de plante care îmbunătățesc metabolismul și acționează ca adaptogeni. Multipack conține cele mai importante vitamine: vitamine B care regleaza metabolismul carbohidraților și proteinelor, vitamina C si E protejează organismul de radicalii liberi, vitamina D este responsabila de sanatatea oaselor, imunitate. Complexul include minerale, în special: magneziu de care organismul are nevoie în timpul fiecărei contracții musculare, iod și seleniu pentru a susține buna funcționare a glandei tiroide care este responsabilă pentru rata metabolică generală, crom care reglează sensibilitatea celulelor la carbohidrați, fier pentru transportul oxigenului și zinc care este necesar pentru producerea multor hormoni. În plus, Multipack conține extracte de plante care contracarează oboseala, crește rezistența la stres (ginseng), protejează împotriva stresului oxidativ (bioflavonoide din citrice), îmbunătățește memoria reglează funcția hepatică (colina).
Cui putem recomanda in mod special acest produs?
Acest produs este recomandat tuturor, deoarece chiar dacă încercăm să asigurăm o dietă echilibrată, nu putem fi niciodată siguri că toate vitaminele și mineralele necesare sunt furnizate în cantități suficiente. Cele mai valoroase vitamine și minerale se pierd din cauza procesării alimentelor, depozitarea necorespunzătoare și poluarea mediului. Folosind Multipack, nu avem de ce să ne facem griji, deoarece acest complex include o formulă echilibrată.

Se recomandă 1 capsulă de două ori pe zi, după masă.

Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

Ingrediente active 1 capsulă;

Magneziu 93,75 mg

Fier 7,00 mg

Zinc 5,00 mg

Mangan 0,90 mg

Cupru 0,50 mg

Iod 75,00 µg

Seleniu 27,50 µg

Molibden 25,00 µg

Crom 20,00 µg

Vit. C  80,00 mg

Niacină 8,00 mg

Vit. E 6,00 mg

Acid pantotenic 3,00 mg

Vit. B6 0,70 mg

Riboflavina 0,70 mg

Tiamina 0,55 mg

Vit. A 400,00 µg

Acid folic 100,00 µg

Biotina 25,00 µg

Vit. D 2,50 µg

Vit. B12 1,25 µg

Extract de ginseng coreean [10% ginsenozide] 100 mg

Extract de bioflavonoide citrice din portocală amară [50% hesperidină] 25,00 mg

Colina 15,00 mg

Inozitol 15,00 mg

Acid p-amino-benzoic 5,00 mg

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți