OMEGA 3+D3 90 capsule
Cod : 32797
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
244 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Omega-3 + D3 este o combinație de acizi grași omega-3 cu vitamina D3. Vitamina D este solubilă în grăsimi, combinarea acesteia cu acizi grași omega-3 crește biodisponibilitatea acesteia. Acizii grași Omega-3 aparțin grupului de acizi grași nesaturați esențiali și este de dorit să fie incluși în dieta zilnică, deoarece omega-3 reprezintă ce mai deficită grupă de grăsimi din raționul zilnic, este important să va suplimentați cu produse de înaltă calitate.
Omega-3, care, din păcate, sunt adesea distruși în timpul pregătirei termice a produselor. Acizii grași Omega-3 au un efect antiinflamator și afectează pozitiv funcționarea sistemului cardiovascular. Vitamina D are efect pozitiv asupra stării oaselor și imunității.
Cui putem recomanda în mod special acest produs? 

Absolut pentru toată lumea, din cauza deficitului imens de vitamina D, mai ales în perioada toamnă-iarnă. Omega-3 + D3 este un produs recomandat pentru persoane care urmează o dietă săracă în grăsimi sau diete sărace în omega-3 sau bogate în grăsimi trans și saturate. Omega-3 + D3 este un supliment alimentar indispensabil pentru sistemul cardio-vascular.

Se recomandă 1 capsulă pe zi, de preferință în timpul mesei sau imediat după masă.

Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

Ingrediente active 1 capsulă;

Ulei de pește 1.000,00 mg

- din care EPA 180,00 mg

- din care DHA 120,00 mg

Vitamina D 2000 iu

INGREDIENTE; Ulei de pește  [18% EPA (acid eicosapentaenoic), 12% DHA (acid docosahexaenoic)]; învelișul capsulei (gelatină; liant - glicerol); colecalciferol (vitamina D3).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți