- 13%
cumpără OMEGA 3-6-9 90 capsule în Chișinău
cumpără OMEGA 3-6-9 90 capsule în Chișinău
OMEGA 3-6-9 90 capsule
Cod : 32798
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
212 lei
244 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Omega 3-6-9 conține acizi grași nesaturați omega 3-6-9, care fac parte din grupa de acizi grași nesaturați esențiali. Suplimentul contine 3 tipuri de acizi grasi omega-3, care sunt cei mai deficitari în alimentația omului modern: acizi ALA (din ulei de in), EPA si DHA (din ulei de pește). Acești acizi scad nivelul trigliceridelor, previn boala coronară, ateroscleroza, îmbunătățesc funcția articulațiilor, crește sensibilitatea celulelor la insulină și glucoză. Grupa omega-6, ajută la reducerea colesterolului rău, este reprezentată în supliment de acid gama-linolenic din uleiul de borage, care afectează pozitiv starea pielii, îmbunătățește elasticitatea acesteia. A profita proprietățile benefice ale acestor grăsimi sănătoase, este necesar să se mențină raportul corect între ele, ceea ce în suplimentul Omega 3-6-9. Acizii grași nesaturați pot fi supuși unor procese oxidative adverse, în timpul cărora se formează radicali liberi, prin urmare produsul este îmbogățit cu vitamina E și CLA, care îndeplinesc o funcție antioxidantă. Omega 3-6-9 este un supliment echilibrat de acizi grași nesaturați care sunt în alimentație în cantități mici sau sunt distruse sub influența factorilor nocivi (de exemplu, căldura).

Omega 3-6-9 și bineficiile sale;

- susțin capacitatea de efort a organismului și accelerează procesul de refacere post-antrenament, motiv pentru care ar trebui să fie un component esențial a alimentației fiecărui sportiv

- participă activ la procesul de susținere a capacității de efort a organismului

- intensifică producția de așa-numiții hormoni ca prostaglandite, care acționează ca regulatori ai proceselor fiziologice responsabile de sanatatea și buna funcționare a organismuluiAcizii grași Omega 3, 6 și 9 ar trebui să fie o parte indispensabilă a dietei fiecărui sportiv.

Administrați 3 capsule pe zi, de preferință în timpul mesei sau imediat după masă.

Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

Ingrediente active 3 capsule;

Ulei de borage (Borago officinalis) 750,00 mg

- din care GLA 150,00 mg

Ulei de in (Linum usitatissimum)  247,50 mg

- din care ALA  123,75 mg

Ulei de pește  225,00 mg

- din care EPA  40,50 mg

- din care DHA  27,00 mg

CLA  54,00 mg

Vit. E mg α-TE 10,00 mg

INGREDIENTE: ulei de borage (Borago officinalis) [20% GLA (acid gamma-linoleic)]; învelișul capsulei (gelatină, agent de întărire – glicerol); ulei de floarea soarelui; ulei din semințe de in (Linum usitatissimum) [50% ALA (acid alfa-linolenic)]; ulei de pește [18% EPA (acid eicosapentaenoic),12% DHA (acid docosahexaenoic)]; CLA (acid linoleic conjugat); vit. E (D-alfa-tocoferol).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
- 13%
163 lei
142 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
- 13%
244 lei
212 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

- 13%
244 lei
212 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți