SUPER OMEGA 3 60 capsule
Cod : 32818
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
163 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

SUPER OMEGA 3 este un supliment nutritiv care conține acizi grași esențiali omega 3 din ulei de pește oceanic. Este o sursă de acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA), pe care organismul nu îi poate produce singur. Prin urmare, este necesară suplimentarea regulată a acestor acizi grași esențiali. Acest supliment este sub formă practică de capsule și conține pe porție 360 mg de EPA și 240 mg de DHA. Omega 3 are un efect pozitiv asupra sistemului cardio vascular, a creierului și vederii.

SUPER OMEGA 3 & beneficiile sale

- conține acizi grași omega 3 esențiali

- o sursă de EPA și DHA

- susține sănătatea inimii, a creierului și a vederii

- conține 360 mg EPA și 240 mg DHA într-o porție

Administrați 2 capsule pe zi, de preferință în timpul mesei sau imediat după masă.


Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

Ingrediente active 2 capsule;  Ulei de pește 2000,00 mg

- din care EPA 360,00 mg

- din care DHA 240,00 mg

Vit. E (mgα-TE) 7,35 mg (61%*)

INGREDIENTE: Ulei de pește [18% EPA (acid eicosapentaenoic), 12% DHA (acid docosahexaenoic)]; învelișul capsulei (gelatină, agent de întărire – glicerol); vit. E (acetat de D-alfa-tocoferil).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți