- 9%
cumpără VIT. B COMPLEX 60 capsule în Chișinău
cumpără VIT. B COMPLEX 60 capsule în Chișinău
VIT. B COMPLEX 60 capsule
Cod : 32826
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
139 lei
152 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Complex de vitamine grupa B, proporțiile selectate cu precizie din cele mai importante vitamine B și activatori metabolici susțin absorbția și utilizarea eficientă a tuturor ingredientelor alimentare, adică proteine, grăsimi și carbohidrați. B COMPLEX conține ingrediente care cresc producția de energie și îmbunătățesc adaptabilitatea organismului, susținând în același timp buna funcționare a sistemului nervos și imunitar.

VITAMINA B COMPLEX este un preparat vitaminic specializat conceput pentru sportivi ce se antrenează intens, acest complex îi va ajută să satisfacă cererea crescută pentru cele mai importante vitamine B. COMPLEXUL DE VITAMINĂ B va fi perfect și pentru persoanele care, din diverse motive au dificită de vitamine grupa B. Produsul este recomandat ca supliment alimentar persoanelor care sunt permanent obosite, expuse la stres și care folosesc stimulente precum cafea, alcool sau tigari.

Administrați 1 capsulă pe zi după masă.

Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

Ingrediente active 1 capsulă;

Tiamina 20,00 mg

Riboflavină 20,00 mg

Niacină (mg NE) 20,00 mg

Acid pantotenic 20,00 mg

Vit. B6 10,00 mg

Acid folic 160,00 µg

Vit. B12 20,00 µg

Biotina 20,00 µg

Inozitol 20,00 mg

Acid p-amino-benzoic 20,00 mg

Colina 8,20 mg

INGREDIENTE: [tiamină (mononitrat de tiamină); riboflavină; niacină (nicotinamidă); acid pantotenic (D-pantotenat de calciu); vit. B6 (clorhidrat de piridoxină); acid folic (acid pteroilmonoglutamic); vit. B12 (cianocobalamină); biotină (D-biotină)]; [inozitol; acid p-amino-benzoic; bitartrat de colină]; maltodextrine; învelișul capsulei (gelatină; culoare – dioxid de titan); agent antiaglomerant – săruri de magneziu ale acizilor grași.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
- 6%
138 lei
130 lei
Cumpără 1 click
- 7%
138 lei
128 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
- 7%
138 lei
128 lei
Cumpără 1 click
- 50%
288 lei
144 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
- 45%
278 lei
152 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți