- 9%
CARE STRESS TEMPORARILY 90 capsule
Cod : 31622
În stoc :
Compară
Producator : QNT
403 lei
442 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Stress Temporary conține ingrediente din plante care ajută la combaterea stresului, anxietății și oboseala psihică și emoțională. Clima, mediul, munca, studii și mulți alți factori sunt adesea cauzele suprasolicitarii psihoemoționale.

Stress Temporary conține următoarele ingrediente active;

- valeriana - plantă medicinală recomandata pentru combaterea insomniei și este renumita pentru proprietățile sale calmante, ajuta la relaxare și reduce numarul trezirilor nocturne. Pe lângă faptul că acționează asupra tulburărilor de somn, valeriana are un efect pozitiv asupra sistemului nervos central, reducând agitația și anxietatea, normalizând tensiunea arterială și ajutâ la relaxarea mușchilor. Ca urmare, calitatea somnului se îmbunătățește și persoana doarme mai bine.

- melisa - planta care, în combinație cu valeriana, acționeaza sinergic, ceea ce marește de zece ori eficitatea ingredientelor active. Proprietățile relaxante ale melisei vă permit să faceți față suprasolicitarii psihice, ameliorând nervozitatea. Pe lângă faptul că ajută la combaterea anxietății, melisa acționează ca un stimulent al creierului și are un efect benefic asupra stării emoționale.

- L-teanina - este un aminoacid care are un efect pozitiv asupra sistemului nervos. L-teanina este unul dintre principalele ingrediente active din ceaiul verde, iar acțiunea sa promovează starea de bine, în special prin reducerea stresului mental și fizic, calmând mintea și îmbunătățind concentrarea mentală.

- vitaminele B6 si B12 - contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos. În plus, ele oferă rezistență la stres, participând la formarea neurotransmițătorilor.

Se recomanda administrarea a trei capsule pe zi, de preferat dupa masa.

Descriere brand


Compania QNT  este înființată în 1988, este recunoscută fiind una dintre primele mărci europene de nutriție sportivă. Produsele companiei sunt distribuite în peste 50 de țări.


Compania QNT are sediul în Belgia și SUA. În ziua de azi cînd concurența este înaltă în industria nutriției sportive, QNT este realizată în diferite țări mulțumind tehnologiilor sale și calității. Produsele sunt fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate conform certificatelor și standardelor internaționale (ISO 9001, HACCP, GMP și EFSIS).

QNT colaborează direct cu diverși sportivi, al căror scop este de a obține noi victorii, de a crește eficiența și calitatea antrenamentelor. Sloganul companiei QNT: "facem campioni!». Acest lucru înseamnă fabricare produselor de calitate și eficiente, adăugător cu arome minunate.

Detalii

Ingrediente active 3 capsule

Extract uscat de rădăcină de valeriană 300 mg

Extract uscat de melisa 300 mg

Extract uscat de ceai verde 306 mg

- L-teanina 300 mg

Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină) 4,2 mg

Acid folic 498 mcg

Vitamina B12 (cianocobalamina) 7,5 mcg

Ingrediente; maltodextrină, capsulă: E464/E407/E508, extract uscat de ceai verde (Camellia sinensis) inclusiv L-teanină, extract uscat de rădăcină de valeriană (Valeriana officinalis), extract uscat de melișă de lămâie (Melissa officinalis), agenți antiaglomeranți: E470b / E551 , apă, vit.B6, acid folic, vit.B12.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 8%
427 lei
392 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 8%
427 lei
392 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți