S.A.W. 200 g JAR WILDBERRY
Cod : 32806
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
609 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

SAW este o formulă de pre-antrenament concentrată, concepută pentru sportivi profesioniști. SAW are un efect puternic și stimulează creșterea masei misculare, oferă oxigen și nutriție suplimentară către țăsutul muscular. Complexul conține ingredienți activi ce maresc rezistența și concentrarea, cresc resursele energetice ale organismului și imbunatățesc performanțele organismului în timpul efortului fizic intens.

SAW  este o formulă de componente care combină doar ingrediente active dovedite, sigure și eficiente care vor ajuta să depășiți stagnarea antrenamentului după prima administrare. Acest produs nu conține aditivi inutili, umpluturi și zahăr. Datorită substanțe active și materiilor prime de înaltă calitate, fiecare doză de produs ascunde un potențial ergogenic înalt. Componentele produsului, care au un efect sinergic, cresc capacitatea organismului de a lucra cu intensitate maximală.

S.A.W. este recomandat în special în perioadele de antrenament de intensitate extrem de mare sau de stagnare.

Consumul regulat de SAW va avea ca rezultat creșterea masei musculare slabe și o îmbunătățire semnificativă a performanței atletice, în special la disciplinele care necesită un nivel ridicat de forță și rezistență fizică. Produsul este recomandat a fi luat inainte de antrenament de catre sportivii implicati în sporturi de putere – culturism, triatlon, haltere etc.

Se administrează 5 g sau 10 g (1 sau 2 linguri) în 200 ml apă, administrați cu 30 de minute înainte de antrenament.

Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

Ingrediente active 5 g;

L-arginina alfa-cetoglutarat

L-arginina malat 1730,00 mg

- din care L-Arginina 1200,00 mg

Malat de citrulină 250,00 mg

- din care L-Citrulină 140,00 mg

ViNitrox™: extracte de struguri (Vitis vinifera) și măr (Malus pumila) 100,00 mg

Beta-Alanina 1000,00 mg

L-tirozină 250,00 mg

Taurină 100,00 mg

Cofeină anhidră 100,00 mg

Extract de grapefruit (Citrus paradisi) [98% Naringenin] 1,00 mg dintre care Naringenin 0,98 mg

Creatina monohidrat, tri-creatină malat, creatină etil ester 1250,00 mg din care creatina 1100,00 mg.

NGREDIENTE: Vasodilatatoare SUPER Pump [L-arginina alfa-ketoglutarat; malat de citrulină; malat de di-arginina; vinitrox™: extracte de struguri (Vitis vinifera) și de măr (Malus pumila)]; AGGRESSIVE Energy Maximizer [beta-alanina; L-tirozină; taurină; cofeină anhidră; extract de grepfrut (Citrus paradisi) [98% naringenina]]; ANTRENAMENT Creatine Surge [creatina monohidrat, tri-creatină malat, creatină etil ester]; arome; regulatori de aciditate – acid malic, acid citric; agent antiaglomerant – dioxid de silicon; îndulcitor – sucraloză.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți