AMINO SHOT 100ml GRAPEFRUIT-CHERRY
Cod : 32748
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
52 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Amino Shot este o formulă lichidă care conține 6 aminoacizi importanți, inclusiv BCAA esențiale. Utilizarea BCAA protejează proteinele musculare și crește eficiența energetică în timpul exercițiilor fizice. În plus față de o porție de BCAA într-un raport ideal de 2:1:1, produsul conține, de asemenea, histidină, utilizată de organism, printre altele, pentru sinteza carnosinei (constând din histidină și beta – alanină) - o peptidă musculară care joacă un rol-cheie în reducerea acidificării în timpul exercițiilor fizice, mai conține și arginină, care capacitatea de efort (inclusiv producția de creatină și oxid nitric). În componente etse inclus aminoacid lizina, care susține sistemul imunitar. Administrarea Amino Shot înainte de antrenament protejează împotriva catabolismului muscular, iar după antrenament îmbunătățește calitatea proceselor de recuperare.

Cui recomandăm acest produs?

Sportivilor care se antrenează din greu. Produsul este recomandat în special pentru sarcini foarte intense sau nerespectarea unei diete echilibrate care protejează mușchii în timpul antrenamentului.

Se recomandă înainte de sport 100 ml porție


Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

Ingrediente ACTIVE în 100 ml*

L-leucină 1500 mg

L-valină 750 mg

L-izoleucină 750 mg

L-lizină 700 mg

L-histidină 300 mg

L-arginină 200 mg

* Porțiunea zilnică a produsului

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
46 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
37 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți