- 17%
cumpără EXCELENT PROTEIN BAR, 85 g ananas-vanila în Chișinău
cumpără EXCELENT PROTEIN BAR, 85 g ananas-vanila în Chișinău
EXCELENT PROTEIN BAR, 85 g ananas-vanila
Cod : 9546
În stoc :
Compară
Denumirea : EXCELENT PROTEIN BAR, 85 g
Producator : NUTREND
49 lei
59 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Excelent Double Protein Bar este o soluție ideală pentru o gustare între mese sau un adaos sănătos la o dietă monotonă. Batonul conține nu unul, ci două straturi de umplutură delicioase acoperite cu ciocolată cu lapte sau iaurt într-o gamă de arome largă. Batonul proteic Excellent Double conține nutrienți valoroși care pot completa dieta zilnică sportivului. Acest bar proteic conține proteine, carbohidrați, fibre și vitamine. Ingredientul principal al acestui bar proteic sunt proteine care sunt din izolat de proteine din soia și concentrat de proteine din zer. Merită subliniat faptul că proteinele sunt un nutrient deosebit de important pentru sportivi, oameni care se antrenează din greu și sunt activi fizic, datorită nevoilor crescute acestui ingredient se asociază cu refacerea și dezvoltarea țesutului muscular. Excelent conține L-glutamina și aminoacizi cu lanț ramificat BCAA (L-leucină, L-izoleucină, L-valină) într-un raport optim de 2:1:1. L-glutamina este un aminoacid care contribuie la dezvoltarea masei musculare, forței și rezistenței, de asemenea, susține refacerea rezervelor de glicogen, care este o formă de rezervă de stocare a glucozei - principala sursă de energie pentru mușchii care lucrează. BCAA susțin în plus dezvoltarea țesutului muscular prin stimularea proceselor de sinteză a proteinelor și contribuie la regenerarea organismului după efort fizic. Batonul conține, de asemenea, vitamine din grupa B, care susțin buna funcționare a sistemului nervos, inclusiv ajutând la reducerea oboselii. În plus contribuie la menținerea metabolismului energetic normal. Excelent este un bar proteic gustos care este întotdeauna la îndemână.
Recomandări generale:
Suplimentarea dietei cu nutrienți esențiali, inclusiv proteine, carbohidrați, vitamine, fibre.
O gustare gustoasă care poate fi consumată de persoanele active fizic și care fac exerciții intense.
Excelent poate fi folosit înainte de antrenament pentru a proteja mușchii de procesele catabolice sau după antrenament pentru a îmbunătăți procesul de regenerare.
De asemenea, poate fi consumat ca o gustare în timpul unei zile încărcate fizic și psihoemoțional, la serviciu, pe drum sau pur și simplu ca o schimbare a dietei zilnice, ca un răsfăț delicios.
Avantajele batonului proteic Excelent:
Excelent este un excelent baton proteic cu umplutură dublă, acoperit cu ciocolată cu lapte sau iaurt.
O umplutură și mai delicioasă în mai multe arome delicioase.
Sursă de proteine valoroase (25%)
Conținut ridicat de carbohidrați
Îmbogățit cu L-glutamina și aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA) pentru a susține forța și rezistența musculară
Vitaminele grupa B care susțin buna funcționare a sistemului nervos, inclusiv ajutând la reducerea oboselii

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoare nutrițională bar  85 g
Valoare energetică 1561 kJ / 372 kcal
Grasimi  15,9 g
- din care acizi grași saturați  11,6 g
Carbohidrați  36,2 g
- din care zaharuri  25,2 g
Fibre  1,5 g
Proteine  20,4 g
Sare  0,09 g
L-glutamina  260 mg
L-leucină  1683 mg
L-izoleucină  859 mg
L-Valină  844 mg
Vitamina C  25,6 mg
Niacină  5,1 mg
Vitamina E  3,8 mg
Acid pantotenic  1,9 mg
Vitamina B6  0,4 mg
Vitamina B2  0,4 mg
Vitamina B1  0,4 mg
Vitamina B12  0,8 mcg
Biotină  16 mcg
Acid folic  64 mcg
INGREDIENTE
Sirop de glucoză-fructoză, ciocolată cu lapte 14% (zahăr, unt de cacao, masă de cacao, lapte praf integral, emulgatori lecitină de soia și E 476), izolat proteic din soia, concentrat proteic din zer, sirop invertit, fulgi de soia, miez, palmier, ulei de shea ), smântână cu aromă de vanilie (zahăr, unt de palmier și shea, zer praf, lapte praf degresat, emulgator de lecitină de soia, aromă, culoare E 160c), dioxid de sulf, porumb extrudat (porumb de grâu, făină de cartofi, zahăr, fibre de grâu), emulgator lecitină de rapiță, L-glutamină, gumă de guar de îngroșare, tocoferol natural, L-leucină, premix de vitamine (acid L-ascorbic, acetat de DL-α-tocoferol, nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, tiamină monoglutamina monoglutamină, p) acid, D-biotină, cianocobalamină) L-valină, acid sorbic.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
- 17%
59 lei
49 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 17%
59 lei
49 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 23%
64 lei
49 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 17%
59 lei
49 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 20%
59 lei
47 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
- 17%
59 lei
49 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți