MAGNUM 8000 1,0 kg
Cod : 33914
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
487 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

MAGNUM 8000 este un concentrat de proteine și carbohidrați conceput pentru culturisti, sportivi de forță și persoane active care doresc să crească masa corporală. Produsul conține mai multe feluri de carbohidrați și proteine, ulei MCT și creatină monohidrat. Ingredientele din acest produs sunt active pentru sportivi; proteină participă la creșterea masei musculare, carbohidrați pentru energie, creatina pentru forță și performanța fizică. MAGNUM 8000  conține și cu un complex de vitamine esențiale care participă la formarea de energie și creșterea noilor celule musculare.

Dozare:

Se dizolvă 1 porție (75 g - 2,5 linguri) în 250 ml apă sau lapte.

Administrați 2 porții pe zi.

În zilele de antrenament: prima porție cu 1,5 ore înainte de antrenament, a doua porție după antrenament.

În zilele fără antrenament: prima porție dimineața după trezire, a doua porție între mese.

Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

Ingrediente per porție (75 g):

Valoare energetică: 271 kcal (14%*)

Carbohidrați: 54,23 g (21%*)

- din care zaharuri simple: 16,43 g (18%*)

Proteine: 9,75 g (20%*)

Grăsimi: 1,73 g (2%*)

- inclusiv acizi grași saturați: 1,39 g (7%*)

Sare: 0,98 g

Vitamina C: 14,8 mg (19%*)

Niacină: 2,96 mg (19%*)

Vitamina E: 2,22 mg (19%*)

Acid pantotenic: 1,11 mg (19%*)

Vitamina B6: 0,26 mg (19%*)

Riboflavină: 0,26 mg (19%*)

Tiamină: 0,2 mg (18%*)

Acid folic: 37 mcg (19%*)

Biotină: 9,25 mcg (19%*)

Vitamina B12: 0,46 mcg (18%*)

Creatina monohidrat: 2,85 g

Ulei MCT: 1,5 g

Ingrediente: maltodextrine, dextroză, amidon de orz modificat, concentrat proteic din zer, concentrat proteic din lapte, cazeinat de calciu, creatină monohidrat, ulei MCT, arome, îndulcitori (zaharină de sodiu, ciclamat de sodiu), complex de vitamine, colorant (beta-caroten).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Z-konzept
504 lei
Cumpără 1 click
NEW
Producator : Nutrend
593 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
575 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți