Dr.Frei ACADELE Immunity 1 buc
Cod : 24888
În stoc :
Compară
Producator : Swiss Energy
11 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Pastilele Imunity Great Tasting cu vitamine, zinc și seleniu oferă organismului copiilor vitamine cheie și minerale esențiale pentru o creștere sănătoasă, dezvoltare și sprijin imunitar. Pentru copii de la 3 ani. Zincul și seleniul acționează ca antioxidanți și contribuie la rezistența organismului la infecții.

- Sustine sistemul imunitar

- Creste rezistenta organismului la infectii

- Sursa de vitamine si minerale

- Sprijină sănătatea generală și dezvoltarea copilului

Descriere brand
Detalii

Ingrediente: Conținut în 4 acadele % DZR*

Vitamina D  4,5 mcg 100%

Vitamina C  80 mg 100%

Vitamina B6  1,4 mg 100%

Acid folic 200 mcg 100%

Vitamina B12  2,5 mcg 100%

Zinc  2 mg 20%

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
84 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți