Spray de gheață sportiv Cryos Spray - SYNTHETIC ICE 200 ml
Cod : 34929
În stoc :
Compară
Producator : PHYTO PERFORMANCE
171 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Spray de gheață Cryos Spray (Krios Spray) se folosește pentru a răci rapid suprafața pielii și țesutului muscular în caz de vânătăi, luxații articulare, entorse etc.

Se aplică pe zona traumată a corpului la o distanță de cel puțin 20 cm cu mișcări circulare uniforme până când apare un strat alb caracteristic. Pentru a spori efectul de răcire, vă recomandăm să repetați procedura din nou după 5 minute.

Spray-ul Cryos este un prim ajutor ecologic pentru vânătăi, luxații articulare, entorse și traume musculare.

Datorită acțiunii sale de răcire, Cryos Spray este ideal pentru ameliorarea rapidă a durerii, deoarece are un efect de răcire imediat.

Un remediu indispensabil pentru accidentările din sport, la locul de muncă și în primul ajutor.

Presiunea puternică a Cryos Spray pătrunde cu ușurință prin pansamente, benzi, bandaje și îngheață profund zona rănită.

Cryos Spray produs de Phyto Performance este recomandat de FIFA.

Caracteristicile Cryos Spray:

Material rezervor: ACC

NU CONȚINE propulsori care epuizează stratul de ozon

Dispozitiv medical de clasa IIa.

Descriere brand
Detalii
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți