CAPILLAREX - 30 comprimate
Cod : 34489
În stoc :
Compară
Producator : EthicSport
457 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Îmbunătățește circulația venoasă, micro-circulația și ameliorează simptomele greutatăți picioarelor

30 comprimate – fiecare 1100 mg

Diosmină, Hesperidină, Vitamina C, Bromelaină, extract de mătură de măcelar și sâmburi de struguri. Oferă nutrienți naturali cu efecte benefice asupra microcirculației  și circulației venoase 

Recomandat pentru
- slăbiciune capilară 

- picioare obosite și grele 

- retenție de lichide din cauza circulației deficitare 

Capillarex® contine mai multe substante naturale: Diosmina, Hesperidina din citrice, cu Vitamina C si Bromelaina, enzima ananasului.
Produsul contine si extract uscat de Vitis Vinifera, seminte si extract uscat de Ruscus aculeatus, substante naturale active asupra microcirculatiei, circulatiei venoase si vaselor de sange. Capillarex® nu conține gluten (Fără gluten), de aceea este potrivit și pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau intoleranță la gluten.

Indicatii

Efect bun asupra circulației venoase3 și contrastează hemoroizii datorită Ruscus Aculeatus. Ajută microcirculația, greutatea picioarelor și aparatul cardiovascular datorită semințelor de Vitis Vinifera. Formarea regulată a colagenului ajută vasele de sânge datorită vitaminei C. Efect antioxidant datorită semințelor de Vitis Vinifera și vitaminei C.

Instructiuni de folosire

Luați 1-2 comprimate pe zi, de preferință între mese. Vă recomandăm să repetați un ciclu de tratament de 2-3 luni pentru a maximiza rezultatele.

Descriere brand
Detalii

Valoarea nutritivă 1 comprimat

Diosmină 400 mg

Hesperidină 98 mg

Vitis vinifera es (Tit. 95% în OPC: Proantocianidine oligomerice) 100 mg

Vitamina C 50 mg

Ruscus aculeatus es (tit. 10% ruscogenină) 50 mg

Bromelaina 30 mg

Ingrediente

Diosmină de portocale dulci (Citrus sinensis (L.) Osbeck, fructe), agent de încărcare: celuloză, hesperidină (fructul Citrus aurantium), Vitis vinifera var. tit 95% în OPC (proantocianidine oligomerice) (Vitis vinifera, semințe), acid L-ascorbic (vitamina C), extract de mătură de măcelar (Ruscus aculeatus L.). 10% ruscogenină, bromelaină 2500 GDU/g (ananas comun L. Merr. stipite), antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu; Agent de glazura: hidroxipropil metilceluloza, glicerina, hidroxipropil celuloza, culoare: dioxid de titan.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
489 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
428 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți