ENERGY LONG RACES with Beta - Alanine, 40 g
Cod : 34496
În stoc :
Compară
Producator : EthicSport
49 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Baton energetic pentru sportivi cu Glutamina. Produs specific pentru curse lungi. Energie de lunga durata, gust excelent, foarte digerabil, usor de mestecat. FĂRĂ adaos de conservanți și coloranți.
AROMA: alune și nuci

Recomandat pentru
PENTRU TOATE SPORTURILE 

- Foame în timpul antrenamentului sau competiției 

- Depozit de energie înainte de cursă

ENERGY LONG RACES SWEET-SALTY este un baton pentru sportivi recomandat pentru a oferi energie solidă înainte și în timpul antrenamentului. ENERGY LONG RACES SWEET-SALTY a fost dezvoltat pentru a oferi un aport energetic semnificativ din mai mulți nutrienți. Conține glutamina, prin urmare este potrivit pentru curse mai lungi și pentru cele mai solicitante activități de anduranță. Oferă energie rapidă și susținută. Batonul ENERGY LONG RACES SWEET-SALTY este ușor digerabil, gustos, ușor de mestecat, fără grăsimi adăugate și își păstrează caracteristicile nealterate chiar și în situații critice. ENERGY LONG RACES SWEET-SALTY nu contine gluten (Fara Gluten), prin urmare este potrivit si pentru persoanele care sufera de boala celiaca sau intoleranta la gluten.
- FĂRĂ GLUTEN
- FĂRĂ GRĂSIMI ADĂUGATĂ
- CU ALUNE ITALIANE 100%
- CU CARBOHIDRATI CU ELIBERARE LENTA
- CONTINUT MARE DE ENERGIE (204 KCAL)
- CU PROTEINE NATURALE
- FORMULARE EXCLUSIVA ETHICSPORT
- SPECIFICA PENTRU DISTANTE LUNGI
- ENERGIE SUSTINATA SI DISTRIBUITAA
- DEGUST MINUNAL SI FOARTE DIGESTIBILA
- MOALE SI FOARTE DIGESTIBILA

Descriere brand
Detalii

Valoare nutrițională pe bar (42 g)

Energie

kcal 204

kJ 851

Grasimi 11,68 g

- din care saturate 1,43 g

Carbohidrați 20,87 g

- din care zaharuri 14,57 g

Fibre 2,14 g

Proteine 6,38 g

sare 0,02 g

L-glutamina 530 mg

Ingrediente

Alune (24%), arahide (15%), îndulcitor: maltitol; miere, zahăr, albuș de ou, îndulcitor: izomalt; caise (4%) (caise uscate, făină de orez organic, antioxidant: dioxid de sulf), maltodextrină, susan, L-glutamină, făină de soia, amidon de porumb, turmeric, antioxidant: extract de rozmarin, emulgator: E471. Poate contine urme de nuci, lapte.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți