FERROSPORT, 30 comprimate
Cod : 34502
În stoc :
Compară
Producator : EthicSport
365 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Supliment organic de fier pentru sportivi

Ambalaj 30 comprimate, 742 mg fiecare

Supliment de fier cu acid folic si vitamina C. Util pentru completarea dietei si in caz de dificită de fier. Ușor de digerat și absorbabil, potrivit și pentru sportivi.

INFORMAȚII
O aprovizionare continuă cu fier biodisponibil la mioglobina din celulele musculare este necesară pentru a asigura funcționarea biochimică musculară optimă. Fierul anorganic, așa cum se găsește în anumite alimente și multe suplimente de fier, este slab absorbit. Cu toate acestea, fierul organic este mai bine tolerat și mai biodisponibil decât fierul anorganic .
CARACTERISTICI
FERRO SPORT® este un supliment nutritiv care conține Fier, acid folic și vitamina C. Fierul organic, prezent în FERRO SPORT®, este mai bine tolerat și mai biodisponibil decât fierul anorganic. FERRO SPORT® conține vitamina C, îmbunătățind absorbția generală a fierului. Includerea acidului folic în această formulă acționează sinergic cu fierul și optimizează utilizarea fierului transportat în celulă. 

Indicatii

FERRO SPORT® este formulat special pentru sportivii care au simptome de deficit de fier sau stare suboptimă a feritinei. Acest produs, în combinație cu o dietă echilibrată din punct de vedere nutrițional, este benefic pentru persoanele cu susceptibilitate crescută la deficiență de fier (adică sportivii care se antrenează intens, sportivii de anduranță, sportivii implicați în sport care se confruntă cu „hemoliză de lovire a piciorului”, vegetarieni, femeile însărcinate sau care alăptează, femeile care suferă menstruația etc.).

Instructiuni de folosire

 Consumați o tabletă pe zi între mese, pe stomacul gol.

Descriere brand
Detalii

Valoarea nutritivă 1 comprimat

Fier 30 mg 214%

Vitamina C 80 mg 100%

Acid folic 150 mcg 75%

Vitamina E 12 mg 100%

Ingrediente

Agent de încărcare: sorbitol, fier microîncapsulat (maltodextrină, pirofosfat de fier, clorhidrat de sodiu, emulgator: lecitină de rapiță), acidifiant: acid citric, aromă: portocale, vitamina C, vitamina E tit. 50% (DL-α-tocoferol acetat, amidon octenil succinat de sodiu, emulgator: gumă arabică, sucraloză), antiaglomerant: dioxid de siliciu, coloranți: beta-caroten tit. 1% (maltodextrină, stabilizator: gumă arabică, sucraloză, trigliceride cu lanț mediu, antioxidant: amestec de tocoferoli E306, antioxidant: ascorbat de sodiu, beta-caroten, antiaglomerant: dioxid de siliciu), îndulcitor: sucraloză, coloranți: curcumină și coșenilă, acid folic (acid pteroilmonoglutamic).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 8%
427 lei
392 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
354 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 8%
427 lei
392 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 8%
427 lei
392 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți