FL100 SPORT - 180 capsule 500 mg
Cod : 34503
În stoc :
Compară
Producator : EthicSport
783 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Ajută la reducerea producției de acid lactic în timpul activității fizice. Scurtă timpii de recuperare și optimizează eficiența organismului.
PACHET: 180 capsule
Recomandat pentru
- Toate sporturile care necesita un efort muscular intens 

- Persoanele care doresc sa previna acidoza lactica si sa combata productia de acid lactic in timpul activitatilor sportive.

INFORMAȚII
Se știe că în timpul oricărei activități fizice mușchii produc acid lactic: cu cât exercițiul este mai intens, cu atât este mai mare producția de acid lactic.
Atunci când sportivul se antrenează în condiții anaerobe, sau foarte aproape de prag, producția de acid lactic este la maxim și senzația de oboseală musculară crește. În special, atunci când viteza de producție a acidului lactic este mai mare decât capacitatea organismului de a-l elimina, mușchii sunt mai puțin eficienți, apare durerea și trebuie să vă opriți.
CARACTERISTICI
FL100 SPORT® este un produs pentru prevenirea acidozei lactice si pentru reducerea stresului oxidativ. Acest produs conține ZEOLIT ACTIVAT, un mineral de origine vulcanică care se formează atunci când lava se întâlnește cu apa mării. Acest mineral este capabil să lege toxinele, metalele grele, ionii de amoniu și radicalii liberi.
Printr-un proces de activare complex si sofisticat, care ii mareste suprafata de contact, zeolitii continuti in FL100 SPORT® sunt foarte activi.
FL100 SPORT® ajută la prevenirea acidozei lactice (acidificarea mușchilor cauzată de creșterea acidului lactic) rezultată în urma unui efort fizic intens și reduce stresul oxidativ.
Efectele acestui produs se bazează pe caracteristica specifică a zeolitului activat de a reduce, într-un mod simplu fizic, formarea de radicali liberi în sistemul digestiv. În consecință, oxigenul este mai disponibil pentru procesele aerobe și, datorită unui metabolism energetic și lactat mai bun, eficiența organismului este îmbunătățită și timpii de recuperare sunt scurtați.

Instructiuni de folosire
Luati 3 capsule de doua ori pe zi cu putina apa in timpul meselor principale. În cazul unui efort fizic intens, ca în timpul antrenamentelor sau competițiilor foarte dure, luați 6 capsule înainte și după performanță.

Descriere brand
Detalii

Сomponente active una capsulă

Zeolit 307,5 mg

Maca (Lepidium Meyenii) 27,33 mg

Dolomit 75,17 mg 

Magneziu 15,79 mg

Calciu 34,9 mg

Celuloza 90 mg

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 8%
427 lei
392 lei
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 8%
427 lei
392 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
598 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți