PROSINTECH, 120 tab, 1350 mg
Cod : 34517
În stoc :
Compară
Producator : EthicSport
538 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Aminoacizi esențiali cu vitamine si zinc. Oferă spectru complet de aminoacizi esențiali cu o biodisponibilitate înaltă. 

Ambalaj: 120 comprimate, 1350 mg/

Recomandat pentru
- creșterea și recuperarea masei musculare
- pentru cei care urmează o dietă hipocalorică, este un suport valoros pentru masa musculară
- pentru cei care se antrenează intens
- pentru cei ce unghiile sunt fragile și cade părul

INFORMAȚII
Organismul nu este capabil să sintetizeze aminoacizi esențiali. Asigurarea unui aport complet și echilibrat de aminoacizi promovează creșterea sănătoasă a mușchilor, țesuturilor și pielii și este important pentru sănătatea optimă și adaptarea la antrenament.
Persoanele care practică sport pot avea o degradare proteică mai mare decât o persoană sedentară și ar putea avea nevoie să suplimenteze acești nutrienți. În plus, atunci când dieta nu oferă suficient aport de proteine cu valoare biologică ridicată, poate fi util suplimentarea cu EAA; unul dintre simptomele tipice ale deficitului de EAA este dificultatea în creșterea țesutului muscular și în reconstrucția pielii, unghiilor și părului. EAA sunt, de asemenea, foarte utile atunci când urmează o dietă săracă în calorii care vizează controlul greutății, pentru a susține mușchii și pentru a evita pierderea masei corporale slabe.
CARACTERISTICI
PROSINTECH® furnizează organismului toți aminoacizii esențiali în combinație cu cofactorii metabolici pentru a-și optimiza metabolismul și rata de absorbție. Aminoacizii din PROSINTECH® sunt foarte biodisponibili și esențiali pentru sinteza proteinelor.

Indicatii

PROSINTECH® este un supliment eficient pentru persoanele care efectuează sesiuni de antrenament intense care sunt susceptibile la catabolismul proteinelor musculare și pentru a optimiza recuperarea și sinteza proteinelor pentru promovarea creșterii musculare, adică sportivii implicați în antrenamente intense de anduranță sau forță-putere. PROSINTECH® este indicat și atunci când urmează o dietă hipocalorică care vizează controlul greutății, pentru a susține mușchii și pentru a evita pierderea masei corporale slabe.

Instructiuni de folosire

Se recomanda o doza de 2-3 tablete pe zi, in functie de necesitatile EAA. Doza maximă: 5 tablete pe zi.


Descriere brand
Detalii

Substanțe active 3 pastile

L-leucină 774 mg

L-izoleucină 387 mg

L-valină 387 mg

L-lizină 470 mg

L-treonină 270 mg

L-triptofan 144 mg

L-fenilalanină 300 mg

L-metionină 450 mg

L-histidină 135 mg

L-tirozină 90 mg

L-cistina 63 mg

Acid glutamic 45 mg

Vitamina B6 0,84 mg

Vitamina B1 0,66 mg

Zinc 6,72 mg

Ingrediente

L-leucină, umplutură: celuloză; Clorhidrat de L-lizină, L-metionină, L-izoleucină, L-valină, L-fenilalanină, L-treonină, Filmatura (agenți de acoperire: hidroxipropil metilceluloză, talc, polietilen glicol; colorant: carbonat de calciu), L-triptofan, L- histidină, antiaglomeranți: dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași; L-tirozină, L-cistină, acid L-glutamic, oxid de zinc, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), clorhidrat de tiamină (vitamina B1).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

- 10%
578 lei
520 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
539 lei
Cumpără 1 click
- 5%
530 lei
506 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 10%
598 lei
538 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
524 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
515 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți