SUPERHYDRO limone 500 gr
Cod : 34527
În stoc :
Compară
Producator : EthicSport
375 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Supliment sportiv hipotonic care conține glucoză și electroliți

ambalaj 500 g - 20 porții
- Echilibrat cu electroliți pentru o hidratare optimă
- hipotonic
- generație nouă de carbohidrați cu eliberare lentă

Superhydro® - UN SUPLIMENT HIPOTONIC SPECIAL CARE SPRIJINE ANDURANȚA ÎN TIMPUL ACTIVITĂȚILOR FIZICE PRELUNGITE ȘI OPTIMIZEAZĂ RECUPERAREA LICHIDURILOR PIERDUTE ÎN TIMPUL ANTRENAMENTULUI INTENS

Recomandat pentru
- Pentru cei care au nevoie să se hidrateze eficient și să își gestioneze energia
- Pentru cei care trebuie să se confrunte cu deshidratare și antrenamente lungi
- Pentru cei care caută performanțe ridicate în timpul activităților de anduranță

SuperHydro® este un supliment sportiv hipotonic și energetic cu carbohidrați și electroliți. SuperHydro® menține performanța de anduranță în timpul antrenamentului prelungit și crește absorbția de apa in timpul activitatii fizice, pentru o hidratare optima. Complexul SH, caracterizat prin carbohidrați de nouă generație (dextrine ciclice ramificate și maltodextrină DE1), permite o eliberare, rapidă și graduală a energiei. Prezența vitaminelor B și a vitaminei C contribuie la metabolismul energetic normal, la reducerea oboselii (vit. B6, acid pantotenic, vit. C), funcționarea normală a inimii (tiamină), formarea normală a globulelor roșii (vit. B6). ) și protecția celulelor de stresul oxidativ (vit. C). Sodiul, potasiul, magneziul și calciul sunt echilibrate pentru restaurarea optimă a electroliților.

Indicații

Produsul este potrivit pentru cei care desfășoară activitate fizică intensă și prelungită. Este util pentru reumplerea lichidelor și electroliților pierduți în timpul activității fizice.

Instrucțiuni de folosire

Se dizolvă 1 doză (1 lingură plină = 25 g) în aproximativ 500 ml apă. Administrați la intervale regulate de 15-20 de minute. Cantitate maxima: 3 doze pe zi (1500 ml solutie).

Descriere brand
Detalii

Valoare nutritivă  25 g

Energie kcal 85 kJ 362

Grasimi  0 g

Carbohidrați  20 g

- din care zaharuri  5 g

Fibre  0 g

Proteine  0 g

Sare (Nax2,5)  1,01 g

Vitamina C  30 mg (38%)*

Tiamină (vit. B1)  0,42 mg (38%)*

Vitamina B6  0,48 mg (34%)*

Acid pantotenic  1,8 mg (30%)*

Sodiu  400 mg

Potasiu  137 mg (7%)*

Calciu  60,4 mg (8%)*

Magneziu  28,1 mg (8%)*

Ingrediente

Complex SH-carbohidrat (maltodextrină DE 19, glucoză, dextrină ciclică foarte ramificată (Cluster Dextrin®), maltodextrină DE 1, izomaltuloză ° (Palatinose®), fructoză) (80%), acidifiant: acid citric; clorură de sodiu, aromă naturală de lămâie cu alte arome naturale, citrat trisodic, citrat tripotasiu, gluconat de potasiu, carbonat de calciu, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; carbonat de magneziu, îndulcitor: sucraloză; Aromă, acid L-ascorbic (vitamina C), acid pantotenic (D-pantotenat de calciu), coloranți: riboflavine; Clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), clorhidrat de tiamină (vitamina B1). *Izomaltuloza este o sursa de glucoza si fructoza.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
- 19%
367 lei
299 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
299 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
318 lei
Cumpără 1 click
Producator : Z-konzept
465 lei
Cumpără 1 click
Producator : Z-konzept
- 5%
346 lei
327 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 19%
367 lei
299 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
318 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți