Creatine monohydrate powder (CREAPURE® )
Cod : 34975
În stoc :
Compară
Producator : EthicSport
659 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Supliment nutritiv sportiv 100% creatina micronizata. Creatina mărește performanța fizică în timpul exercițiilor repetitive pe termen scurt, de mare intensitate.

AMBALARE: 300 g.

Recomandat pentru

PENTRU ATLEȚII CARE DORESC SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTE PUTEREA EXPLOZIVĂ

- pentru acele persoane care fac exercitii repetitive foarte intense cu sprinturi repetitive

- sportivi care au nevoie să crească puterea musculară

Creatina în acest produs este de marca Creapure ®, materie prima de cea mai buna calitate, cu un grad ridicat de purificare. Acest produs are o solubilitate excelentă, nu are gust și miros rezidual și este potrivit pentru nutriția sportivilor. Creatina este capabilă să crească performanța fizică în timpul exercițiilor repetitive pe termen scurt, de intensitate ridicată. Un efect benefic poate fi obținut cu un aport zilnic de 3 g de creatină.
Indicații
Este util pentru dieta sportivilor care doresc să crească performanța fizică în timpul exercițiilor repetitive pe termen scurt, de mare intensitate. Pentru sportivi, doza zilnică poate fi de până la 6 g (2 linguri complete ), se recomandă administrarea produsului nu mai mult de 1 lună.
Instrucțiuni de utilizare
Luați 1 lingură de măsură completă (3 g) pe zi, dizolvată în apă sau alt lichid.

Descriere brand
Detalii

Informații nutriționale 1 lingură (3g)

Creatina 3 g

Ingrediente

Pudră de creatină monohidrat (Creapure®).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

- 30%
817 lei
572 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți