- 12%
BCAA 2:1:1 POWDER, 400 g, blackcurrant blast
Cod : 34994
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
587 lei
669 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Amestec delicios de aminoacizi esențiali BCAA într-un raport de 2:1:1, conține zinc și vitamine grupa B.

Produsul este conceput pentru a susține sinteza proteinelor, pentru a îmbunătăți funcțiile metabolice și imunitare, pentru a reduce oboseala și pentru a crește performanța în timpul exercițiilor fizice.

Aminoacizii BCAA sunt recomandați în sport pentru optimizarea metabolismului proteinelor, creșterea masei musculare și a forței în timpul sarcinilor intense de antrenament, precum și pentru refacerea musculară după antrenament. Este recomandat pentru sportivi, dar mai ales în special pentru halterofili, culturiști, powerlifters, precum și pentru persoanele implicate în fitness. Eficient ca produs pentru refacere în sporturi de echipă, artele marțiale, sporturile de viteză-rezistență, forță.

Eficiență BCAA 2:1:1;

- 6000 mg de BCAA per porție

- raportul de aminoacizi 2:1:1

- 3.231 mg L-glutamină per porție

- vitamine B1, B3, B6

- zinc

- solubilitate înaltă

- fara culori artificiali

- fară zahar

Arome: coacaze negre

Doza recomandată: Amestecați 10 g (½ lingură) cu 300-400 ml de apă și luați 15 minute înainte de antrenament sau imediat după antrenament. De asemenea, îl puteți administra în timpul activității fizice.

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoare energetică per porție de 10 g

Energie 144 kJ/34 kcal

Grasimi  0 g

Carbohidrați  0,15 g

- inclusiv zaharuri  0,02 g

Fibre  0,02 g

Proteine  8,1 g

Sare  0 g

L-leucină  3.000 mg

L-izoleucină  1.500 mg

L-valină  1.500 mg

L-glutamina  3 231 mg

Zinc  2 mg = 20%*

Niacină (vitamina B3)  8 mg = 50%*

Tiamina (vitamina B1)  1,1 mg = 100%*

Vitamina B6  4 mg = 286%*

Ingrediente pentru aromă de coacăze negre: amestec instantaneu de BCAA (L-leucină, L-izoleucină, L-Valină, emulgator de lecitină de floarea soarelui), L-glutamina, acid citric regulator de aciditate, arome, concentrat de sfeclă roșie/amestec de extract de spirulină, îndulcitori acesulfam K și sucralofam negru. concentrat de morcov, agenți antiaglomeranți fosfat de calciu și dioxid de siliciu, gluconat de zinc, nicotinamidă, clorhidrat de piridoxină, clorhidrat de tiamină.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 10%
598 lei
538 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 13%
689 lei
598 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
565 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 12%
669 lei
587 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
539 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
- 12%
669 lei
587 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți