- 30%
CREATINE 100%. 300g
Cod : 35087
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
572 lei
817 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

CREATINE 100% conține pudră de creatină monohidrat. Produsul conține adăugător vitamina C și sodiu. Creatină crește performanța fizică în timpul exercițiilor de intensitate înaltă. Efectul benefic se realizează cu un aport zilnic de 3 g de creatină. Este recomandat sportivilor care sunt specializați în sporturi de forță, viteză-forță și joacă un rol cheie în antrenamentele pentru construirea masei musculare, forței și vitezei.

CREATINA 100% conține sodiu, care îmbunătățește transportul intramuscular al creatinei și participă la contracțiile musculare, sodiu se elimină din organism prin transpirație în timpul antrenamentelor intensive și din această cauză este adăugat suplimentar. 

CREATINA 100% mai conține și vitamina C, care este un element de protecție împotriva stresului oxidativ ce apare în timpul antrenamentelor intense.

Se recomandă să administrați; porție - 5 g (1 lingura de masura) dizolvată în 250 ml apă sau suc. A dministrați una porție pe zi.

În zilele de antrenament: porție cu 30 de minute înainte de antrenament sau imediat după antrenament.

În zilele fără antrenament: dimineața după trezire sau înainte de culcare una porție.

Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

Ingrediente active 5 g

Creatina monohidrat 3,82 mg

Sodiu 190,00 mg

Vitamina C 90,00 mg

COMPOZIȚIE: creatină monohidrat (76,4%); citrat de sodiu; vit. C (acid L-ascorbic).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
622 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

- 30%
817 lei
572 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți