ISOTONIC SPORT EFFERVESCENT 20 tab ORANGE
Cod : 33918
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
121 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Isotonic Sport Efervescent conține minerale importante necesare pentru a menține echilibru adecvat apă-sare (sodiu, potasiu, magneziu și calciu). Se recomandă izotonic Sport Efervescent pentru sport, în special rezistența, în timpul muncii fizic greu, cînd se administrează o cantitatea de lichid cu deficit de electroliți, în perioadele de transpirație crescută, diaree. Beneficiul Isotonic Sport Efervescent constă în raportul corect de electroliți care sunt în izotonice (de exemplu, predominanța sodiului, de două ori mai mult de cît calciu și magneziu). Este important de reținut că echilibrul de apă și săruri minerale determină conducerea neuromusculară, contracțiile musculare și, de asemenea, asigură buna funcționare a sistemului cardiovascular. Formula este imbogatita cu vitaminele C și E, care oferă protecție împotriva radicalilor liberi, precum și vitamina B1, care joacă un rol important în metabolismul energetic și înpotriva oboselei.

Cui este recomandat acest produs?

Produsul este recomandat în special pentru activitate fizică prelungită, atunci când capacitățile energetice ale corpului depind de echilibrul corect apă-sare și, de asemenea, ca supliment la apa cu conținut scăzut de minerale băută în timpul antrenamentului.

Recomandări de administrare; dizolvați 2 tablete la 500 - 700 ml, administrați în timpul antrenamentului

Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

COMPONENTE ACTIVE în 2 tablete*

Sodiu 300 mg

Potasiu 300 mg

Calciu 164 mg

magneziu 74 mg

Vitamina C 38 mg

Vitamina E 13,6 mg

Tiamina 0,52 mg

*Porție zilnică de produs

INGREDIENTE

regulator de aciditate - acid citric; lianți: sorbitol, polietilen glicol; bicarbonat de sodiu; bicarbonat de potasiu; săruri de magneziu ale acidului citric; carbonat de calciu; aromă; vitamine - acid L-ascorbic, acetat de DL-alfa-tocoferil, clorhidrat de tiamină; concentrat de sfeclă roșie; coloranți - caroteni, riboflavine; îndulcitor - sucraloză.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Z-konzept
- 5%
346 lei
327 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
548 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
46 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți