NT UNISPORT, 1000 ml, pineapple
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
598 lei

Alegeți un criteriu :

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

UNISPORT - băutură sportivă hipotonică ușor mineralizată. UNISPORT este îmbogățit cu substanțe funcționale, cum ar fi L-carnitină, L-alanină și taurină. Este recomandat în special sportivilor pentru hidratare și refacerea sărurilor minerale perdute în timpul antrenamentului, precum și energie în timpul efortului. Spre deosebire de băuturile izotonice, care sunt concepute special pentru situații cu cerințe fizice și termice extreme, UNISPORT este băutură hipotonă și, prin urmare, permite un consum practic nelimitat,

1000 ml = 70 litri de băutură preparată

Eficiența băuturii hipotonice UNISPORT;

L-carnitină -  substanță naturală care este sintetizată în organism din aminoacizii lizină și metionină. Este considerată a fi unul dintre cele mai eficiente arzătoare de grăsimi naturale, care susține în plus rezistența fizică, furnizează energie și regenerează masa musculară. În același timp, L-carnitina este o substanță vitală care participă în așa-numitul sistem de transport, a cărui sarcină este de a transporta grăsimile în mitocondriile celulelor, unde are loc arderea. În timpul arderii, acizii grași se transformă în energie pe care o putem folosi eficient la antrenamente.

L-alanină - este un aminoacid non-esențial, care se regăsește în mod natural în spectrul beta-aminoacizilor. Este obținută din surse naturale, iar utilizarea acesteia susține creșterea forței musculare, ajută la îmbunătățirea performanțelor sportive, și crește rezistența aerobă și anaerobă. Suplimentarea cu Beta-Alanină reduce oboseala musculară, iar datorită acestui lucru acest aminoacid poate fi considerat un supliment natural, perfect și sigur care vă pregătește pentru un antrenament intens.

Taurina - este un aminoacid neesențial, care se regăsește în mod frecvent în suplimentele nutritive sau în băuturile energizante. Îndeplinește o serie de funcții în organism, care sunt esențiale pentru sportivi și persoanele active. Taurina susține funcțiile sistemulu nervos, contribuie la procesul de digerare a grăsimilor și susține reglarea volumului celular.

Doza recomandată: 10 ml de concentratse dezolvă la 600-700 ml de apă plată,administrați 1-2 porții în timpul antrenamentului. 

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoarea nutrițională 10 ml

Valoare energetică   132 kJ / 31 kcal

Grăsimi  0 g

Carbohidrați  6,8 g

- dintre care zaharuri  6,8 g

Proteină  0,14 g

Sare   0,14 g

Taurina   100 mg

L-alanină   50 mg

L-carnitină   50 mg

Ingrediente; zahăr, acid citric regulator de aciditate, apă, clorură de sodiu, gluconat de magneziu, taurină, L-carnitină, L-alanină, îndulcitor acesulfam K, fosfat monopotassic, îndulcitor sucraloză, aromatizant, colorant E 122 - poate afecta negativ activitatea și atenție la copii, conservanți sorbat de potasiu și benzoat de sodiu.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
548 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Z-konzept
465 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
598 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți