- 50%
NT CARBODRINX, 750ml, lime
Cod : 34177
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
19 lei
38 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Carbodrinx este o băutură cu carbohidrați care, pe lângă apa valoroasă din izvorul Gorsky Pramen, include și formula patentată Palatinose™, care favorizează eliberarea treptată a energiei sub formă de zaharuri simple în timpul efortului fizic intens și prelungit. Acest lucru protejează organismul de fluctuațiile adverse ale nivelului de glucoză din sânge, care contribuie la crize energetice în timpul exercițiilor fizice. Băutura pentru sport Carbodrinx gata preparată este ideală pentru antrenamente sau competiții sportive foarte intense și este apreciată în special de persoanele implicate în sporturile de anduranță. Carbodrinx vine într-o sticlă sportivă ergonomică pe care o poți purta oricând cu tine. Produs fara cofeina.

Acest produs este destinat utilizării în timpul antrenamentelor intense de către sportivii profesioniști, precum și persoanelor implicate în antrenamente de mare intensitate.

Cum se utilizează Carborinx: se administrează în cantități mici pe parcursul antrenamentului. Doza recomandată este de 750 ml în timpul antrenamentului.

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Informații nutriționale porție de 750 ml

Valoare energetică 1644 kJ/387 kcal

Grasimi 0 g

Carbohidrați 93 g

- inclusiv zaharuri  28,5 g

Proteine 0 g

Sare 1,5 g

Ingrediente: apa, maltodextrina, fructoza, regulator de aciditate, acid citric, glucoza, gluconat de potasiu, emulsie aromatica de coacaze negre: (aroma, colorantul E 122 poate afecta negativ activitatea si concentratia la copii si E 133), citrat de sodiu, clorura de sodiu, aroma de var. . , conservanți sorbat de potasiu și benzoat de sodiu, acid L-ascorbic antioxidant, îndulcitor: sucraloză, colorant E 104 () și E133.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
318 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
38 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
234 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
548 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
299 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 19%
367 lei
299 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
318 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
- 50%
38 lei
19 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți