NT MASS GAIN, 1050g, vanilla
Cod : 35673
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
542 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Mass Gain – este un produs din nutriție sportivă aparținând unei clase de produse cunoscute sub numele de gainers, care conține o combinație ideală de proteine ușor digerabile și diferite tipuri de carbohidrați, fără exces de grăsimi. Acest produs este un răspuns la nevoile sportivilor profesioniști și ale persoanelor active fizic care duc un stil de viață extrem de activ, adesea plin de ore de antrenament și prezintă o nevoie semnificativă de calorii. Este, de asemenea, o modalitate de a completa dieta cu substanțe nutritive valoroase care vor furniza energie, materiale de construcție sub formă de aminoacizi, precum și 10 vitamine valoroase. Concentratul de proteine din zer, bogat în aminoacizi, în special aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA), are un efect benefic asupra recuperării și creșterii musculare. Mass Gain conține două tipuri de carbohidrați — simpli și complexi, care oferă mușchilor energie constantă. Această formulă este suplimentată cu aminoacid AAKG, care facilitează livrarea de ingrediente valoroase, oferind o mai bună alimentare cu sânge și nutriție mușchilor care lucrează. Avantajul  Mass Gain este disponibilitatea sa în mai multe arome delicioase din care puteți să alegeți.

Ingrediente Active;

Mass Gain este o combinație ideală de proteine și carbohidrați. Concentratul de proteine din zer care conține aminoacizi valoroși este absorbit rapid din tractul digestiv în fluxul sanguin, astfel încât să poată fi utilizat mai eficient pentru refacerea țesutului muscular după efort fizic intens. O porție de produs conține până la 4,1 g de aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA), care stimulează procesele de sinteză a proteinelor, sporind astfel dezvoltarea țesutului muscular și susținând recuperarea organismului după efort fizic. Este demn de remarcat faptul că aminoacizii BCAA reduc oboseala fizică și mentală rezultată din activitatea intensă și prelungită. Mass Gain conține, de asemenea, două tipuri de carbohidrați — cei complecși sub forma formulei patentate Palatinose™, care asigură un flux treptat de energie și carbohidrați simpli care sunt absorbiți rapid, completând astfel pierderea actuală de glicogen muscular și limitând procesele de descompunere (catabolism). Un complex de 10 vitamine, inclusiv vitaminele C și E, precum și vitaminele B, susțin procesele de recuperare. Întreaga formulă este suplimentată cu L - arginină în forma sa cea mai digerabilă-AAKG, care facilitează livrarea de nutrienți valoroși, oferind o mai bună alimentare cu sânge și nutriție mușchilor care lucrează. AAKG poate îmbunătăți procesele regenerative din organism. completând astfel pierderea actuală a glicogenului muscular și limitând procesele de degradare (catabolism).

Avantajele Mass Gain:

O sursă concentrată de aminoacizi ușor digerabili din proteina din zer, inclusiv cei cu un conținut ridicat de aminoacizi cu lanț ramificat - BCAA.

Două tipuri de carbohidrați, inclusiv cele simple - fructoză, glucoză și cele complexe - izomaltuloză, conținute în formula patentată palatinoză Palatinose™, asigură un aport constant de carbohidrați, limitează pierderea glicogenului muscular și suprimă reacțiile de descompunere musculară.

Proporții ideale de proteine și carbohidrați.

AAKG facilitează livrarea de nutrienți valoroși în țesutul muscular.

Complex de 10 vitamine.

Conține o cantitate minimă de grăsime.

Se administrează ușor, porție se amesteca cu apă.

Disponibil în mai multe arome din care puteți să alegeți.

Se recomandă pentru;

Sportivi, oamenilor care fac sport intens și sunt activi fizic, cu cerințe crescute de calorii și nutrienți.

Conceput pentru persoanele care construiesc masa musculară.

Sprijin pentru regenerarea corpului după antrenament.

Persoanele cu un metabolism rapid cărora le este greu să construiască masa musculară.

Înlocuirea alimentelor atunci când nu există posibilitatea de a mânca.

Administrare recomandată; porție de 70 g (două măsuri și jumătate) se amestecă cu 300 ml de apă folosind un agitator. Utilizați o porție înainte și după antrenament. De asemenea, puteți consuma de până la 2 ori pe zi ca alimentație adăugătoare zilnic.

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoare nutrițională  70 g

Valoare energetică  1006 kJ / 237 kcal

Grăsimi  1,1 g

- din care acizi grași saturați 0,8 g

Carbohidrați  41,4 g

- din care zaharuri  33,8 g

Fibre  1,1 g

Proteine  14,8 g

Sare  1 g

L-arginină alfa cetoglutarat 500 mg

Taurină   250 mg

L-valină **   1124 mg

L-tirozină   309 mg

L-triptofan *   221 mg

L-treonină *   882 mg

L-serină   617 mg

L-prolină   794 mg

L-fenilalanină *   397 mg

L-metionină *   309 mg

L-lizină *   1058 mg

L-Leucina **   1985 mg

L-izoleucină **   1124 mg

L-histidină   221 mg

Glicină   221 mg

L-glutamină   1001 mg

Acid L-glutamic   2161 mg

L-cisteină   309 mg

Acid L-aspartic   1367 mg

L-arginină   353 mg

L-alanină  617 mg

Vitamina C   28 mg

Niacina (vitamina B3)   5,6 mg

Vitamina E   4,2 mg

Acid pantotenic (vitamina B5)   2,1 mg

Vitamina B6   0,5 mg

Vitamina B2   0,5 mg

Vitamina B1   0,4 mg

Vitamina B12   0,9 μg

Biotină   17,5 mcg

Acid folic 70 mcg

* EAA - aminoacizi esențiali
** BCAA - aminoacizi cu lanț ramificat

Ingrediente; 63% concentrat de proteine din zer, maltodextrină, glucoză, fructoză, izomaltuloză - Palatinose ™ (sursă de fructoză și glucoză), fibre de grâu (fără gluten), L-glutamină, L-leucină, stabilizatori de salcâm și gumă xantan, aromatizant, L-arginină α-cetoglutarat, L-izoleucină, L-valină, taurină, agenți anti-aglomerare, fosfat de calciu și dioxid de siliciu, vitamina premixată (acid L-ascorbic, DL-α-tocoferil acetat, nicotinamidă, pantotenat de D-calciu, cianocobalamină, clorhidrat piridoxină, riboflavină, tiamină mononitrat, acid folic, D-biotină), îndulcitori sucraloză și steviol glicozide, colorant beta-caroten

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
- 5%
398 lei
380 lei
Cumpără 1 click
NEW
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
542 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
542 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți