Bara tracțiuni DD02 DOOR GYM BAR HMS 17-45-012
Cod : 35709
În stoc :
Compară
Producator : Abisal
498 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

DD02 HMS bară pentru tracțiuni din oțel inoxidabil de înaltă calitate, cu finisaj cromat lucios. Produsul este ideal pentru antrenamentele de casă.

Reglare 60 - 100 cm, mânerele din spumă vă protejează mâinile de alunecare. Cu șuruburi, îl puteți monta cu ușurință pe tocul ușii.

Specificație:

Material: otel inoxidabil cromat

Mânere din spumă

Latime reglabila: 60-100 cm

Diametrul: 4 cm

Greutate maxima utilizator: 100 kg

Descriere brand
Detalii
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți