Creatina Vector 8gr
Cod : 35749
În stoc :
Compară
Producator : EthicSport
23 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Creatina Vector 8 g

Creatină cu vitamina C într-o singură porție ușor de administrat.

Creatina în organism este transformată în creatină fosfat, care este folosită pentru a fi transformat în ATP, acționând astfel ca combustibil pentru un efort muscular maxim.

Creatină îmbunătățește intensitatea antrenamentului și recuperarea în sporturile anaerobe. Energia musculară depinde în mare măsură de rezervele de creatină din țesutul muscular. Creatina mărește performanța fizică în timpul eforturilor intense scurte. Efect pozitiv se obține prin utilizarea a 3 g de creatină pe zi.

Prezența zincului și magneziului în acest produs contribuie la sinteza normală a proteinelor, calciul și magneziul contribuie la metabolismul energetic fiziologic și la contracțiile musculare. Vitamina C în doză de 200 mg contribuie la menținerea funcției normale de apărare imună în timpul și după o activitate fizică intensă prin protejarea celulelor de stresul oxidativ. Acest produs nu conține gluten (fără gluten), deci este potrivit și pentru persoanele cu boală celiacă sau intoleranță la gluten.

Creatina Vector este un supliment nutrițional cu creatină potrivit pentru alimentația sportivilor care doresc să crească performanța fizică în timpul activităților repetitive de mare intensitate și de scurtă durată.

Doza zilnică recomandată

Se recomandă să administrați câte un plic pe zi, amestecat cu 200 ml apă, de preferință înainte de activitatea fizică, în zile fără de antrenamente una porție pe zi în prima jumătate a zilei. Pentru sporti în timpul fazelor de încărcare, se recomandă 2 plicuri pe zi (echivalent cu 6 g creatină) timp de până la 30 de zile, apoi 1 plic pe zi. 

Descriere brand
Detalii

Ingrediente active

Porție (1 plic, 8 g) 

Creatina 3000 mg 

Vitamina C  200 mg 250%

Potasiu  644 mg 32,2%

Zinc  6,25 mg 62,5%

Calciu  120 mg 15%

Taurină  150 mg 

Acid L-glutamic 150 mg 

L-arginina  200 mg 

Glicina  100 mg 

Glutamina  100 mg 

acid α-cetoglutaric  50 mg 

Creatină monohidrat, fosfat dibazic de potasiu, acidifiant: acid citric, dextroză, carbonat de calciu, zaharoză, vitamina C (acid L-ascorbic, stabilizator: etilceluloză), arome, maltodextrine, L-arginina, acid L-glutamic, taurină, L-glutamina , glicină, gluconat de zinc, acid alfa-cetoglutaric, antiaglomerant: dioxid de siliciu, colorant natural: curcumină, acid alfa-lipoic, îndulcitori: sucraloză, acesulfam K

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

- 30%
817 lei
572 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
622 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți