Drajeuri Swiss Energy 20 plante SALVIE dropsuri,pachet, 55gr
Cod : 35965
În stoc :
Compară
Producator : Swiss Energy
42 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Swiss Energy drajeuri cu extract din 20 de ierburi alpine + salvie

Eficient pentru tuse și disconfort în gât!

Drajeurile cu extract de salvie sunt eficiente în caz de iritare a căilor respiratorii superioare. Salvia are un efect antiseptic ușor, ajută la ameliorarea tusei și reduce disconfortul în gât.

Acțiune antiseptică ușoară;

Eficient pentru inflamația căilor respiratorii;

Rețetă tradițională elvețiană din 20 de plante medicinale.

Mod de administrare

Doza recomandată: câte 1 drajeu la fiecare 2-3 ore pe zi sau utilizați conform indicațiilor medicului.


Descriere brand
Detalii

Ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, extract din salvie (0,8%), acid citric, mix din 20 ierburi (0,2% romaniță, gălbenele, primulă, albăstrele, coada mielului, nalbă, coada șoarecelui, flori de tei și soc, mentă, pătlagină, mure, salvie, frunze de roiniță, mentă și eucalipt, cimbru, lichenul de munte, rădăcină de lemn dulce, anason și fructe de fenicul), arome, extract din roiniță și mentă.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți