Benzi din cauciuc Spokey GUMY HARD
Cod : 36005
În stoc :
Compară
192 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Bandă din cauciuc pentru fitness Spokey este un echipament universal cu care îți poți extinde setul de exerciții și îți diversifica antrenamentele, are forma unui dreptunghi lung (200 x 15 cm), permite să maximizezi efectul antrenamentului și îți permite să te concentrezi asupra diferite zone ale mușchilor.

Pentru ca antrenamentul să fie eficient, acesta trebuie să fie variat. De aceea, exercițiile de forță trebuie făcute alternativ cu cele aerobe.

Bandă din cauciuc pentru fitness Spokey funcționează pe același principiu ca și expanderul. Vă permite să efectuați exerciții de întindere și este ideal pentru fitness, Pilates și yoga.

Benzile de antrenament sunt realizate din material durabil, ceea ce le asigură o durată lungă de viață. Datorită lor, te poți antrena oricând și oriunde - în club, în sală, acasă sau la aer liber.

Date tehnice:

dimensiune: 200 x 15 cm

nivel de rezistență 17 kg

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți