Ergometru ET 1000 MOTIVE FITNESS U.N.O.
Cod : 36073
În stoc :
Compară
8 029 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Ergometru ET 1000 MOTIVE FITNESS U.N.O.

Sistemul de frânare magnetic controlat electronic24 de niveluri pentru a vă face antrenamentul mai greu sau mai ușor. Datorită transmisiei cu centură canelată și a volantului de 4 kg, ET 1000 funcționează foarte ușor și uniform. 

Șaua poate fi reglată la orice dimensiune a corpului datorită blocării practice. ET 1000 are chiar o reglare verticală a înclinării scaunului. Două roți de transport încorporate vă permit să vă mișcați rapid ergometru. Datorită celor două picioare reglabile stă sigur și pe podele ușor denivelate.

Programe :

-14 programe de antrenament prestate, 1 program individual, 5 programe de ritm cardiac, 4 profiluri personale, program de intervale, analiza grăsimii corporale

LCD multifuncțional:

- Afișaj: distanță, viteză, calorii, ritm cardiac, timp

- Afișaj: LCD

Informații despre produs:

Detalii scaun: scaun moale extra mare, reglabil 8 poziții, orizontal și vertical reglabil.

Pedale: cu curele reglabile, antiderapante.

- Înălțime utilizatorului: până la 185 cm.

- greutatea maximă a utilizatorului: 120 kg

Sistem de frânare magnetic

Greutatea volantului 5,5 kg

Niveluri de rezistență 24

Rezistență reglabilă cu reglare electronică

Setare de putere independentă de viteză

Reglarea puterii 20-250 W

Culoare alb-negru

Greutatea maximă a utilizatorului 120 kg

Dimensiuni (lungime x lățime x înălțime) 103 x 50 x 118 cm

Greutatea produsului 28 kg

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți