QNT CARE EROXA 90 CAPS
În stoc :
Compară
Producator : QNT
538 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

PENTRU CE SE FOLOSEȘTE SUPLIMENTUL EROXA?

Eroxa este un supliment alimentar care conține ingredientele naturale pentru a combate scăderea apetitului sexual, precum și pentru a contracara efectele dezechilibrelor hormonale. În plus, suplimentul Eroxa pozitiv acționează asupra musculaturi, existâ o legătură directă între nivelul de testosteron și creșterea musculară. Cu cât nivelul de testosteron din sânge este mai mare, cu atât este mai bun mediul pentru dezvoltarea mușchilor. Eroxa garantează nivelul optim de testosteron natural din sânge, atât la bărbați, cât și la femei. Chiar dacă femeile produc de 20-30 de ori mai puțin testosteron decât bărbații, acest hormon joacă un rol important în corpul feminin. Datorită efectului său stimulant și benefic asupra sistemului hormonal, acest supliment alimentar vă va ajuta să vă mențineți rezistența și performanța fizică. Acționând ca un stimulator de testosteron, ar trebui să fie limitat la câteva săptămâni sau luni.

EROXA PENTRU CREȘTEREA NIVELULUI DE TESTOSTERON

Acest supliment alimentar include ingrediente care sunt benefice pentru corpul dumneavoastră pentru a menține nivelurile optime de testosteron în sânge. Menținerea acestui nivel în orice moment vă va ajuta să stimulați dorința, să creșteți rezistența și să reduceți oboseala. Testosteronul, care este produs în mod natural în corpul bărbaților și al femeilor, are multe beneficii pentru organism, afectează pozitiv sistemul nervos, ajutând la reducerea stresului și a anxietății și, de asemenea, stimulează dorința sexuală. Datorită ingredientelor ce se conțin în acest produs ve-ți ridica vitalitate și încredere în sine.

INGREDIENTE EFECTIVE

Eroxa conține extract de maca, o plantă din Anzii peruani, unde este folosită de mii de ani pentru numeroasele sale beneficii. Principalul avantaj al acestei plante, care crește în condiții dure, este proprietatea sa naturală afrodisiacă. Această plantă acționează pozitiv asupra sistemul hormonal al bărbaților și femeilor. Suplimentul Eroxa conține extract de maca uscată în mod natural la soare ce ve-ți profita la maximum de beneficiile aceste plante. Maca nu numai că va îmbunătăți libidoul, dar vă va oferi și un impuls de energie care vă va ajuta să creșteți rezistența și performanța. În plus, maca poate îmbunătăți fertilitatea și ajuta la combaterea efectelor negative ale menopauzei. Un alt ingredient puternic din acest supliment este Damiana. Această plantă afrodisiacă este, de asemenea, originară din America de Sud și are multe beneficii în ceea ce privește apetitul sexual. Componentele active ale acestei plante vor îmbunătăți sănătatea sexuală prin stimularea producției de testosteron și a circulației sanguine. Nivelurile de testosteron menținute la niveluri optime contribuie la creșterea dorinței și a libidoului. Damiana joacă, de asemenea, un rol în echilibrarea dezechilibrelor hormonale pentru a îmbunătăți performanța sexuală. Un alt efect asupra organismului este de a menține o energie constantă, ceea ce vă permite să vă recuperați mai bine. Produsul conține, zinc și vitamina B3. Zincul este un mineral esențial care joacă un rol în sinteza hormonală, inclusiv testosteronul. Acest mineral îmbunătățește și fertilitatea. Vitamina B3 este implicată în sinteza hormonilor sexuali precum testosteronul și estrogenul, nu în ultimul rând, are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar.

Recomandări de administrare; 2 capsule pe zi cu apă. Nu depășiți. Consultați-vă cu medicul sau farmacistul dacă folosiți produse antidiabetice. Administrarea ar trebui să fie limitată la câteva săptămâni/luni.

Descriere brand


Compania QNT  este înființată în 1988, este recunoscută fiind una dintre primele mărci europene de nutriție sportivă. Produsele companiei sunt distribuite în peste 50 de țări.


Compania QNT are sediul în Belgia și SUA. În ziua de azi cînd concurența este înaltă în industria nutriției sportive, QNT este realizată în diferite țări mulțumind tehnologiilor sale și calității. Produsele sunt fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate conform certificatelor și standardelor internaționale (ISO 9001, HACCP, GMP și EFSIS).

QNT colaborează direct cu diverși sportivi, al căror scop este de a obține noi victorii, de a crește eficiența și calitatea antrenamentelor. Sloganul companiei QNT: "facem campioni!». Acest lucru înseamnă fabricare produselor de calitate și eficiente, adăugător cu arome minunate.

Detalii

Ingrediente active 2 capsule

Extract uscat de Maca  500 mg

Extract uscat de frunze de damiana  200 mg

Vitamina B3 (nicotinamida) 48 mg (*300%)

Zinc 15 mg (*150%)

Ingrediente; Extract uscat de Maca (Lepidium meyenii), capsulă: E464/E407/E508, extract uscat de frunze de Damiana (Turnera diffusa), maltodextrină, vit. B3, antiaglomeranți: E470b/E551, citrat de zinc, apă.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 8%
427 lei
392 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți