NT REGENER, 450 g, fresh apple
Cod : 37668
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
427 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

O combinație extrem de eficientă de carbohidrați, aminoacizi, vitamine și minerale, special creată pentru a sprijini regenerarea rapidă după performanță sportivă intensă.

62 g de carbohidrați per porție

3.000 mg de BCAA per porție

2.000 mg de L-glutamină per porție

500 mg de L-arginina per doza

magneziu și seleniu

vitaminele C si E

extract de ginkgo biloba

fara coloranti artificiali

amestec instant

Doza recomandată:  imediat după activitatea fizică, amestecați 75 g în 450 ml apă și administrați.

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoarea nutrițională 75 g

Valoare energetică 1187 kJ/279 kcal

Grasimi 0 g

Carbohidrați 62,3 g

- din care zaharuri 18,5 g

Fibre 0 g

Proteine 5,5 g

Sare 0,19 g

L-glutamina 2000 mg

L-leucină 1500 mg

L-izoleucină 750 mg

L-valină 750 mg

L-arginina 500 mg

Magneziu 130 mg

Seleniu 15 µg

Vitamina C 200 mg

Vitamina E 70 mg

Extract de ginkgo biloba 40 mg

Ingrediente; maltodextrină, glucoză, L-glutamina, L-leucină, acid citric regulator de aciditate, aromă, citrat de magneziu, gluconat de potasiu, L-izoleucină, L-valină, L-arginină, agent antiaglomerant fosfat de calciu, L -acid ascorbic acid, agent de îngroșare caragenan, clorură de sodiu, acetat de DL-α-tocoferil, îndulcitori sucraloză și acesulfam K, extract de Ginkgo biloba (24% flavone), colorant beta-caroten, seleniu legat organic din drojdie.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 9%
575 lei
525 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 9%
575 lei
525 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 9%
575 lei
525 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
427 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți