NT VO2 BOOST, 60 tabs
Cod : 37672
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
427 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

VO2 BOOST conține ingrediente active în forma de tablete în special pentru sporturi de anduranță. VO2 BOOST conține AAKG, malat de citrulină și fier, pentru a sprijini transferul de oxigen în organism, a reduce oboseala și a crește performanța sportivă. Vitaminele C și B1 contribuie la susținerea sistemului imunitar, la metabolismul energetic normal și la funcționarea corectă a inimii.

2.000 mg de AAKG per porție

1000 mg de L-citrulină malat per porție

extract din planta Gynostemma pentaphyllum

fier

vitamina C

vitamina B1

tablete bine solubile

Se potrivește perfect în combinație cu produsele SALT CAPS, ISODRINX.

Doza recomandată: înainte de sport cu 45 minute 2 tablete, în timpul antrenamentului 2 tablete.

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Ingrediente active 1 tabletă;

L-arginina-alfa-cetoglutarat 500 mg

L-citrulină malat 250 mg

Extract de Gynostemma pentaphyllum 25 mg

Fier 1,1 mg

Vitamina C 6,6 mg

Tiamina (Vitamina B1) 0,55 mg

Ingrediente: L-arginină-alfa-cetoglutarat, L-citrulină malat, stabilizator de celuloză microcristalină, emulgator de sorbitol, extract de Gynostemma pentaphyllum (80% gipenozide), stabilizator de stearat de magneziu, acid L-ascorbic, fier microîncapsulat - AB- Fortis sucrose® , purtător de alginat de calciu), clorhidrat de tiamină.


  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
468 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
389 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
427 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți