Banda de alergare pentru casă- este un tip de simulator cardiovascular, care e foarte cunoscut, deoarece mersul și alergarea sunt cele mai naturale mișcări umane.  Anume mersul și alergarea oferă cele mai bune rezultate în consolidarea nu numai a mușchilor scheletici ai corpului nostru, dar și cel mai important mușchi al nostru - mușchiul cardiac (miocard).

Alergarea sau mersul pe o banda de alergare are o serie de avantaje incontestabile față de alergarea pe stradă, de exemplu, amortizoarele situate sub suprafața de rulare (puntea) reduc impactul asupra articulațiilor dvs. Asta este exact acelasi lucru ca si  alergarea constantă pe pista cauciucată a stadionului olimpic.  De asemenea, vremea nu va mai servi drept motiv de anulare a antrenamentului, deoarece apartamentul sau casa se află întotdeauna la o temperatură stabilă și nu există precipitații.  Nu trebuie să vă fie frică de întuneric, câini și alte lucruri pentru a merge oricând la jogging.  Nu mai este nevoie sa mai cumpărați o grămadă de haine pentru a putea alerga!  Avantajele sunt încă foarte, foarte multe!  Datorită dimensiunilor sale mici, banda de alergare poate fi utilizată chiar și în camere mici, iar atunci când este pliată, nu ocupă mai mult spațiu decât un fotoliu obișnuit.

Oricare dintre simulatoare poate fi achiziționat în rate fără dobândă timp de 10 luni, prin intermediul cardului Liber de la Modova Agroindbank în conformitate cu condițiile de primire, sunați la biroul nostru la +37322275076

 Compania noastră are mai mult de 19 ani de experiență în vânzarea, repararea și serviciul post-vânzare pentru toate tipurile de simulatoare.  Datorită acestui fapt, compania noastră este un furnizor important de simulatoare din Moldova.

 Toate simulatoarele pe care le cumpărați din magazinul nostru online au o garanție de 1 an.  La cererea dvs., putem efectua întreținerea anuală a simulatorului dvs. de acasă, ceea ce îi va prelungi semnificativ durata de viață.  Puteți lăsa o solicitare într-un chat pe acest site sau sunând la biroul nostru și lăsând o solicitare la telefon +37322275076

În magazinul nostru online de sport puteți alege și cumpăra o bandă de alergare pentru casă la cel mai bun preț din Moldova.

În magazinul online Power Team, aveți ocazia să vă cumpărați foarte ieftin banda de alergare pentru casă – noi  suntem importatori oficiali de echipamente sportive în Moldova, astfel încât puteți cumpăra mereu diverse simulatoare acasă la cele mai bune prețuri: biciclete de antrenament, simulatoare eliptice, multi-stații de putere, steppers   și alte echipamente sportive.

 De asemenea, în magazinul nostru online puteți obține mereu o nutriție sportivă de înaltă calitate: proteine, aminoacizi, creatine, gaineri, vitamine și minerale, batonase de proteine și multe altele la cele mai bune prețuri din Moldova.

În magazinul Power Team aveți posibilitatea să cumpărați banda de alergat la domiciliu la un preț foarte ieftin - suntem importatorii oficiali ai echipamentului sportiv în Moldova, astfel puteți cumpăra întotdeauna diverse echipamente de exerciții fizice la cele mai bune prețuri: Bicicletă Fitness, Bicicletă eleptică, Steppers, Aparate multifuncționale, Splier suedez și alt echipament sportiv.

Filtru

- lei

Produse găsite: 3

Cumpără 1 click
Producator : Sport depot
15 382 lei
Cumpără 1 click
Producator : Dyaco
- 10%
39 987 lei
36 064 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți