USN antrenează un corp perfect!

Epoca modernă – este epoca tinerilor care sunt frumoși și sportivi. Astăzi este la modă să fii în forma fizică bună și să conduci un stil de viață sănătos, astfel și dezvoltarea tehnologică a nutriției sportive ce sporesc aceste procese se dezvoltă foarte repede

Marca britanică USN ocupă un loc important în dezvoltarea inovației în domeniul nutriției sportive. Ultimate Sports Nutrition – generație nouă de alimentație sportivă, care a cucerit deja Europa și Australia și astăzi cucerește  America.

Istoria brăndului USN  început în 1999, când Albé Geldenhuys, ciclist, a promis să creeze și să ofere oamenilor ce fac sport, doar cea mai modernă nutriție sportivă pentru orice sport și orice scop. Și a reușit!

Producția USN este dezvoltată utilizând date științifice avansate, sub supravegherea experților în domeniul nutriției sportive. Alimentația sportivă pentru culturism, scăderea în greutate, rezistență acestea produse de la USN sunt liderii performanței.

Anterior, nutriția sportivă de clasa premium erau disponibile numai pentru cei mai buni sportivi de nivel internațional, astăzi poate fi disponibil oricui. Power Team vă oferă posibilitatea de a face cunoștința cu acest brănd de înaltă calitate.

Aici găsiți arzători de grăsimi, concentrate proteice, aminoacizi, creatină, baruri, nutriție sportivă de la USN. Toate aceste produse funcționează integrat pentru a oferi rezultate și performanțe: vitalitate mai înaltă, creșterea în greutate masei corporale, accelerarea refacerei după antrenament, creșterea masei musculare și scăderea în greutate.

Produsele USN sunt ideale atât pentru sportivi de performanțe, cât și pentru începătorii și amatori. Numeroase recenzii spun că nutriția sportivă USN în combinație cu antrenamente, oferă un rezultat extrem de pozitiv. Acest lucru este confirmat de sportivii mondiali care își dau preferința nutriției sportive USN ce au devenit campioni de culturism și câștigători ai Cupei Mondiale de Rugby.

Indiferent de obiectivele pe care le urmăriți - scăderea în greutate corporală, creșterea masei musculare sau forță, rezistența, gama produselor USN va ajuta să atingeți rezultatele dorite. USN  - face un corp perfect!

Produse cu reduceri

Cumpără 1 click
- 26%
529 lei
394 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți