Analiza compoziției corpului absolut gratis

V-ați întrebat vreodată de ce 80% dintre cei ce se antrenează în centrele de fitnes nu și ating obiectivele? Vă putem răspunde la această întrebare. Pentru a obține rezultate maximale în cel mai scurt timp posibil și fără a afecta sănătatea, este necesar să se efectueze analiza compoziției corpului. Analiza este o serie de măsurări, datorită cărora specialistul nostru va determina modul de a vă face antrenamentele cât mai eficiente și mai sigure. Echipa Power Team vă oferă să faceți acest lucru gratuit.

Ce este inclus în consultațiea noastră gratuită?

1. Analiza compoziției completă a corpului

Analizatorul de greutate pe întregul corp TANITA  determina procentul de grăsime, masa musculară, conținutul de apă în organism, țesutul osos, rata metabolică, calcularea aportului zilnic de calorii. Pe baza acestui test, se elaborează recomandări privind nutriția, luând în considerare starea dumneavoastră de sănătate.

2. Recomandație individuală în privința regimului alimentar

Consultanții noștri vor ajuta să calculați toate erorile în regimul alimentar : lipsa sau excesul de proteine, grăsimi și carbohidrați, precum și identificarea riscurilor posibile pentru sănătate asociate cu alimentația necorectă.

Pe baza acestor date, se face o listă de produse care trebuie excluse din dietă sau limitate, precum și produse care ar trebui să fie adăugate în dieta dumneavoastră. Nutriția corectă și adecvată este 50 % succes în fitnes și  menținerea sănătății.

3. Recomandări pentru adăugarea alimentației sportive în dieta dumneavoastră

În legătură cu obiectivele pe care le-ați stabilit pentru dvs., consultanții noștri vor ajuta să găsiți cea de ce aveți nevoe din nutriție sportivă, care va face antrenamentele mai eficiente. Adăugător, vom elabora un program de antrenament individual pentru dvs. și vom calcula doza de consum a produsului de care aveți nevoie. Programul de antrenament poate fi conceput pentru sală de gimnastică ori poate fi realizat acasă sau în alte condiții.

Echipa Team Power vă așteaptă în magazinele noastre și vă dorește să faceți antrenamente productive și vă urează succes!

Produse cu reduceri

- 26%
529 lei
394 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți