Creează o sală de gimnastică acasă

Exercițiile fizice disciplinează și asigură claritatea gândurilor, ce sunt necesare pentru succes. Dar în cazul în care nu găsiți timp pentru antrenamente? Răspunsul este simplu: antrenamente la domiciliu!

"Casa mea — cetatea mea", dar nimeni nu a spus că în casa nu există spațiu pentru un colț sportiv. La domiciliu în apropierea oamenilor tăi dragi într-o atmosferă confortabilă, de ce să nu amenajezi propria sală de gimnastică? 

Ce anume?

La început, să vedem ce aparate de sport în general sunt necesare. Experții spun că aparatele sportive ne ajută să îmbunătățim capacitatea fizică și să menținem o vitalitate mai înaltă. Aparatele sportive pentru casă permit combinare individuală în antrenamente cu tehnologiile moderne.

Exercitiile fizice sunt necesare pentru o viață normală, la orice varsta. Ele permit omului să rămână sănătos, activ și armonios. Și totuși, aparate sportive acasă este o alternativă mai bună decât să alergi cu geanta sportivă toată ziua!

Antrenamente regulate la aparate de sport la domiciliu va oferi:

- Un efect benefic asupra tuturor sistemelor organismului, vitalitate mai înaltă, respirația și stabilizare sistemului nervos;

- Controlul stării formei fizice, definind formă, greutate și postura;

- Prevenirea bolilor legate de sedentarism: obezitate, hipertensiune arterială, diabet zaharat, osteoporoza, etc;

- Scăderea nivelului de agresiune prin antrenamente regulate;

- Creșterea stimei de sine;

- Eliminarea obiceiurilor nocive, cum ar fi fumatul, consumul excesiv de alcool;

- Prin urmare, soluția ideală - procurare aparatelor și inventarului sportiv pentru casă.

Cum să alegi și care sunt potrivite pentru dvs., vă vom spune în continuare!

Fii mai departe de lene, fii activ!

Mergând la sala de sport în zăpadă sau ploaie, cu regularitatea unui ceas este un pic nenatural. Este mai natural pentru un om să rămână acasă și în timpul liber să efectueze un antrenament pe banda de alergare sau pe o bicicletă staționară.

Bicicleta staționară = sistemul cardio vascular sănătos + picioare frumoase

Bicicleta staționară este cel mai popular aparat de fitness din asortimentele imense. Pentru antrenament este necesar un pic de spațiu liber, și anume un colț liber lângă fereastră sau în fața televizorului. În timpul antrenamentelor se poate asculta muzica sau viziona un film interesant, timpul va trece neobservat și cu beneficii pentru figură.

Banda de alergare = corp frumos + inimă sănătoasă


Fuga este cea mai naturală modalitate de a obține o figură sportivă, banda de alergare este considerată după popularitate pe locul doi din echipamentul de fitness pentru casă. Pe banda de alergare mișcările sunt fiziologic naturale și astfel fac mușchii frumosi și bine dezvoltați. De asemenea, banda de alergat este aleasă de cei care doresc să piardă în greutate. Vara este mereu aproape, și este dorința de a prezenta un corp frumos la plajă.

Bicicleta eliptică = ton + figură frumoasă

Însuși a primit denumirea sa datorită faptului că pedalele sale se mișcă într-o proiecție eliptică. La bicicleta eliptică, veți avea ocazia de a face mișcări nu numai înainte, ci și înapoi. Comparativ cu fuga obișnuită se implică mai multe grupuri musculare. Prin urmare, rezultatele antrenamentului vor fi văzute mult mai repede: corpul va deveni frumos cu ton muscular mai ridicat, iar kilogramele în plus vor începe să dispară deja după primul antrenament.

Aparat multifuncțional = musculatura puternică = definiție musculară

Acest aparat sportiv este cel mai multifuncțional echipament de fitness pentru casă. Aceasta va permite să antrenați o gamă largă de grupuri musculare, astfel încât puteți realiza o dezvoltare armonioasă a corpului. Aparatul multifuncțional este o combinație de accesorii care vă vor ajuta să construiți mușchii și să obțineți o difeniție musculară impresionantă fără a vă părăsi casa. Acestea sunt cele mai populare patru variante de aparate fitnes pentru casă. Există sute de modele diferite, dintre care puteți alege ceva perfect și potrivit pentru dvs.! Când aveți astfel de echipamente sportive, nu mai aveți nevoe să plătiți mulți bani pentru a frecventa centrele de fitness. Pe saitul nostru Power Team  puteți găsi în vânzare aparate sportive de diferite tipuri și la un preț accesibil. Chiar dacă echipamentul sportiv costă mai mult decât îți poți permite. Achiziționarea lui oricum va costa mai ieftin decât cardul anual în clubul de fitness.

Mai multe informații la numărul de telefon: 022 275 076
Adresa: ,Chișinău, str Cojocarilor 13

Produse cu reduceri

Cumpără 1 click
- 26%
529 lei
394 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți