Șapte produse dăunătoare pe care în zadar le considerăm utile.

1. Cereale pentru micul dejun.

De multe ori de la ecrane de televiziune, auzim că fulgii crocanți glazurați cu zahăr și ciocolată sunt foarte bogați în tot felul de microelemente și vitamine. Fulgi de ciocolată nu sunt altceva decât zaharuri, cu o cantitate mică de fibre. Este mai bine să înlocuiți un astfel mic dejun cu omletă și fulgi de ovăz.


2. Fructe confiate.

Fructe confiate nu sunt la fel de sănătoase cum arată. Mulți oameni se înșeală în încercarea de a înlocui bomboanele sau produse de cofetărie cu fructe confiate, deoarece conțin zahăr de trei ori mai mult decât în biscuiți. Sunt mai sănătoase fructe uscate cum ar fi prunele, caisele și curmale.


3. Sosuri.

De obicei, atunci când gătești salate din legume, vrem să condimentem cu ceva special. Sosurile gata făcute pe care le găsim pe rafturile magazinului au mai mulți aditivi și potențatori de arome decât ingrediente sănătoase. În astfel de cazuri cel mai sănătos este pregătită salata folosind ulei de măsline, floarea soarelui, lămâie și condimente.


4. Unt de arahide.

Pentru a obține adevărat unt de arahide, este suficient arahidele să fie prăjite și amesticate bine pînă la consistența dorită de cremă. Mulți producători adaugă zahăr și ulei de palmier, diverse componente și îndulcitori care desigur nu aduc beneficii.


5. Iaurt.

Iaurtul, care miroase foarte gustos, nu este produsul cel mai util. Din ce componente este fabricat, se poate doar ghici. Ar fi mult mai sănătos să cumpărați iaurt simplu cu conținut scăzut de grăsime și să adăugați arome naturale, fructe.


6. Suc de fructe.

Sucurile scumpe cât și cele ieftine conțin zahăr și coloranți. Fără ele, băutura pur și simplu nu poate fi păstrată pentru o lungă perioadă de timp. Este puțin probabil ca aceste componente se poat fi numite utile? Pentru a bea suc natural în fiecare zi, este necesar să aveți un storcitor, se recomandă sucul  să fie diluat unu la doi cu apă. Gustos și sănătos!

7. Chipsuri vegetariene.

În ciuda faptului că chipsurile vegetariene sunt făcute din legume naturale, ele conțin anumiți aditivi chimici care nu vor beneficia organizmul nostru. Chipsuri sănătoase pot fi obținute în caz cînd sunt pregătite în cuptor și cu o cantitatea de ulei și sare minimală.

Studiați mai mult despre produse, priviți real la produsele ce sunt în publicitate și atunci veți fi sănătoși și frumoși.

Produse cu reduceri

- 26%
529 lei
394 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți