Despre noi


Power Team este prima companie certificată din Moldova care realizează nutriție sportivă de cea mai înaltă calitate și echipamente sportive de la producători mondiali.

Pe piata din 2001! Lucrăm direct cu producătorii – ceea ce garantează calitate înaltă și preț optim al produselor. Rețea din 5 magazine va permite să aveți întotdeauna acces la peste 1000 de articole sportive în zona dvs de trai. Magazinul online powerteam.md livrează în toată Moldova!In magazinele noastre veți gasi întotdeauna echipament și inventar sportiv pentru casă sau sala de sport, accesorii pentru toate sporturile, medicina sportiva, vitamine pentru sanatate si multe altele! Suntem luptători de calitate și suntem gata să vă oferim consultații gratuite cu privire la alimentația și echipamente sportive de la profesioniști - vânzători, fiecare având o vastă experiență în domeniul dat.
Procurarea de la Power Team este sigură, convenabilă și profitabilă! Fiecare livrare de nutriție sportivă este certificată în Europa, apoi este testată la centrul de certificare din Moldova, unde se efectuează teste de siguranță în conformitate cu standardele internaționale. Drept urmare, avem certificate corespunzătoare pentru fiecare lot de nutriție sportivă, cu care alte companii din Moldova nu se pot lăuda. 

Lucrăm direct cu producători europeni — ce înseamnă standarde europene de calitate înaltă, și nu doar ambalaje strălucitoare! În primul rând, compoziția eficientă a produsului și calitatea acestuia sunt importante pentru noi, prin urmare ne bazăm pe mulți ani de experiență în cooperare cu sportivi profesioniști atunci când alegem producători - furnizori. Suntem de încredere, mai mult de 3000 de sportivi mulțumiți, colaborăm cu comitete sportive din Moldova: COMITETUL PARALYMPIC AL RM, Federația Moldoveneasca de Fotbal, Centrul Sportiv de Pregatire a Loturilor Nationale, FEDERATIA DE HALTERE DIN RM, FOTBAL CLUB MILSAMI si altele! Aici veți găsi o abordare individuală ca să va concentrați pe obiectivul dvs. Acest lucru vă va permite să obțineți performanțe atletice cu ușurință și confort.
Formarea unor prețuri optime este una dintre sarcinile noastre prioritare. Astăzi, compania Power Team reprezintă în exclusivitate în Moldova 5 branduri mondiale diferite din 5 țări diferite: USN (Anglia), Nutrend (Republica Cehă), QNT (Belgia), Z-Konzept (Germania), PowerPro (Ucraina). Peste 70% dintre sportivi profesioniști și pasionații de fitness din Moldova au încredere în noi și sunt clienții noștri fideli.

Puteți obține oricând sfaturi profesionale gratuite cu privire la nutriția sportivă, alegerea unui aparat sportiv pentru sport sau reabilitare. Sună la 0683 888 26 și vom fi bucuroși să te ajutăm!


Vă așteptăm în magazinele noastre! Faceți clic pentru a vedea adresele și contactele.


Clienții noștri mulțumiți