Să nu credeți că articulațiile și ligamentele sunt mecanisme ideale care vor funcționa perfect toată viața noastră. Dacă articulațiile sunt în mod regulat sub sarcini și nu acordăm nici o recuperare din suplimentare adăugătoare, atunci peste o perioadă de timp va fi afectate. Cîteva cuvinte scurt despre articulații și ligamente.


Ligamente sunt slab elastice la structura sa și, prin urmare, ele sunt adesea supuse la entorse. Ele îndeplimesc funcția conjunctivă și contribuie la funcționarea corectă a oaselor și a cartilajelor.   Articulațiile asigură mișcarea corpului și în afară de aceasta în capsulă articulară se secretă lichidul sinovial mulțumind căruia mișcările sunt moi.


Articulațiile cînd sunt suprasolicitate în timpul efortului sau se efectuează mișcări incorecte se are în vedere exerciții în poziție nefiziologică, asumă asupra sa un stres înalt ce poate provoca entorse sau traume. Adesea articulațiile sunt traumate din cauza supraîncărcării prelungite. Pentru prevenirea traumelor, se recomandă să respectați; un regim alimentar corect, să administrați suplimente specializate pentru articulații, exerciții fizice, și cel mai important, să faceți întotdeauna încălzire înainte de efort. În ziua de astăzi avem acces la suplimente și medicamente care ajută la reînnoirea și regenerarea ligamentelor, articulaților și a cartilajelor.

Suplimente care întăresc structura articulațiilor și a ligamentelor:

1. FLEXIT DRINK - un produs unic pentru îngrijirea completă a articulațiilor. Acest produs previne distrugerea capsulelor articulare și uzura tendoanelor și ligamentelor, are un efect pozitiv asupra stării pielii, părului și a unghiilor. Componentele sale principale sunt; hidrolizat de colagen, aminoacid L-prolină, sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină, MSM și acid hialuronic. FLEXIT DRINK este îmbogățit cu magneziu și vitamine B6, C și D.

2. JOINT + combină două ingrediente cunoscute glucozamina și condroitina, sunt componente efective pentru reginerarea țăsutului conjunctiv. Adăugarea vitaminei D în acest complex face aceast formulă și mai eficientă, deoarece ajută la menținerea în stare normală structurii osoase.

Stresul fizic asupra ligamentelor și articulațiilor duce adesea la apariția durerii cronice și la dezvoltarea proceselor degenerative asupra ligamentelor și articulațiilor, este foarte important să acordați o atenție serioasă prevenirii acestora. Se recomandă suplimentare din alimentație sportivă ce conțin glucozamină, condroitină, hidrolizat de colagen care accelerează regenerarea țesutului conjunctiv și contribuie la întărirea acestuia.


Comandați online și obțineți rezultate sportive rapid și eficient!

Filtru

- lei

Produse găsite: 2

Clienții noștri mulțumiți